Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κλάπηκε το φουσκωτό σκάφος του ΝΟΡ κι ο πρόεδρος κάνει έκκληση στους...

Κλάπηκε το φουσκωτό σκάφος του ΝΟΡ κι ο πρόεδρος κάνει έκκληση στους φορείς

0
Dodekanisos

Κλάπηκε το φουσκωτό σκάφος του ΝΟ Ρόδου, το οποίο ήταν δωρεά του Ιδρύματος  Σταύρου Νιάρχου από το 2010 κι είχε βοηθήσει κατά πολύ στην ανάπτυξη του αθλητισμού κι ιδιαίτερα της ιστιοπλοϊας του ομίλου.

Η κλοπή έγινε νύχτα και μάλιστα έτυχε να δει το περιστατικό ο πρόεδρος του ομίλου κ. Χριστοδούλου, στα πλαίσια του βραδινού ελέγχου που συνηθίζουν να κάνουν οι ίδιοι μιας και αδυνατούν να προσλάβουν φύλακα.

Ειδοποίησε αμέσως το Λιμεναρχείο, το οποίο κινητοποιήθηκε για την ανεύρεση του αλλά δυστυχώς οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Χριστοδούλου, κάνει έκκληση σε οποινδήποτε φορέα μπορεί να καλύψει τη δαπάνη ενός νέου φουσκωτού ή έστω να παραχωρήσει ένα από τα κατασχεμένα που βρίσκονται στις αποθήκες τους διότι δυστυχώς οι ίδιοι αδυνατούν να δώσουν λύση με τα πενιχρά τους οικονομικά.

Απευθύνθηκε ιδιαίτερα προς τον Υφυπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιό που χαρακτήρισε φίλο του ομίλου και το έχει αποδείξει κατ’επανάληψη έμπρακτα, προς τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο κ. Χατζηδιάκο, τον περιφερειάρχη του Λιμενικού Σώματος κ. Αρμπουνιώτη και τον Λιμενάρχη  κ. Στάθη  που όπως τόνισε βρίσκονται πάντα κοντά στο νόμιλο και τον στηρίζουν.

Επίσης, έκανε έκκληση και προς τους πολίτες που εκτιμούν το έργο που προσφέρει ο όμιλος σε αθλητικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο αν το επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν.

Το φουσκωτό είναι απαραίτητο εργαλείο για τα αθλήματα και για την ασφαλή έξοδο των παιδιών στη θάλασσα διότι πρέπει να τα συνοδεύει κάθε στιγμή, ιδιαίτερα τον χειμώνα που η ανάγκη περιφρούρησης των παιδιών είναι πιο επιτακτική.

Στην συνέχεια, μίλησαν ο προπονητής του ομίλου στην κατηγορία των Οptimist αλλά και γονέας μαθητή που από κοινού επισήμαναν ότι λόγω του ότι τα παιδιά βρίσκονται πολλές ώρες έξω στη θάλασσα χρειάζεται ένα δεύτερο φουσκωτό ώστε να συνδράμει αν χρειαστεί σε κάποια ανάγκη, δεδομένου ότι το άλλο που υπάρχει, καλύπτει την κατηγορία των Laser που είναι πολύ πιο γρήγορη  με αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments