Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Κιτρινόμαυρη» πρόκριση στα Κοσκινού

«Κιτρινόμαυρη» πρόκριση στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε ο Άρης Αρχαγγέλου που νίκησε με 2-1 τον Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού. Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον θα αναμετρηθούν στις 7 Μαρτίου με τον Διαγόρα που πήρε επίσης το εισιτήριο καθώς νίκησε με 1-0 τον Αντίμαχο στην Κω. Το παιχνίδι στα Κοσκινού τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων εκτός από εκείνους του Διγενή και του Άρη. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και μέχρι το 20΄ πίεσαν τον αντίπαλο τους για το γκολ στο οποίο έφτασαν πολύ κοντά αλλά ο Βαρέλης νίκησε τον Τριπολίτη στο 23΄και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Στην συνέχεια ήρθε η αντίδραση του Άρη που πήρε πρωτοβουλίες, με τον Κοντόγιαννο να δεσπόζει στην μεσαία γραμμή και στο 30΄προηγήθηκε 1-0 από τα έντεκα μέτρα. Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε και πολύ από την εικόνα του πρώτου μέρους, όμως ο Διγενής μπόρεσε να ισοφαρίσει 1-1, και παρά τις προσπάθειες των ομάδων να βρουν στόχο για το δεύτερο γκολ, δεν το κατάφεραν και οδηγήθηκαν στην παράταση. Στο πρώτο μέρος της παράτασης ο Άρης έκανε το 2-1 στο 104΄ και στην συνέχεια με σωστή διαχείριση  διατήρησε το σκορ και πήρε την νίκη και την πρόκριση για τον τελικό.

Οι καλύτερες φάσεις

19΄ Επικίνδυνη σέντρα-σουτ δεξιά του Σκυλλαράκης δίπλα από το δεξί δοκάρι.

20΄ Εκτέλεση φάουλ του Αμπελά, κοντινή  προβολή του Κατσούλη δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

23΄ Άψογη κάθετη πάσα του Αμπελά για τον Τριπολίτη που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά απέκρουσε με το πόδι ο Βαρέλης.

25΄ Γύρισμα του Σκυλλλαράκη δεξιά από την γραμμή του άουτ, κοντινό πλασέ του Μπαϊρακτάρη απέκρουσε με τα πόδια ο Νικολέττος σε κόρνερ.

30΄ Ο Καρπαθάκης ανέτρεψε τον Γκίκα στην περιοχή πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ΜπαΪρακτάρης 0-1.

38΄ Δυνατό σουτ του Σκυλλαράκη, δίπλα από το δεξί δοκάρι.

43΄ Ο Σταμούλης από τα αριστερά εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ για τον Μπαϊρακτάρη που έκανε αμέσως το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

59΄ Ο Τζουανάκης επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο.

76′ Ο Πλαγγέντης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) με γυριστό ωραίο σουτ ύστερα από φάση διαρκείας στην περιοχή.

103′ Την πρόκριση έδωσε ο Μάλλιος που έκανε το 1 – 2 ο οποίος υπό πίεση “τσίμπησε” τη μπάλα (συρτή πάσα Πατσιαούρα) και την έστειλε στα δίχτυα.

Διατησία Παπαγιαννίδης – Μαυρουδής – Γιακουμάκης Σταμάτης

ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Ζαχαρίας, Χουτεσιώτης (72′ Διακάκης), Παπασταμάτης, Μοσκιού (107′ Χεκιμάϊ), Κώτης, Αμπελάς, Τριπολίτης, Πλαγγέντης, Καρπαθάκης, Κατσούλης (57΄ Τζουανάκης)

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Βαρέλης, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Τσελεπίδης, Σταμούλης (77′ Γιαννιού), Γκίκας, Κοντόγιαννος (108′ Κοτσίκος), Σκυλλαράκης (92′ Μάλλιος), Μπαϊρακτάρης, Πατσιαούρας, Μαρκόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments