Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Το κοινωνικό πρόσωπο του Κολοσσού

Το κοινωνικό πρόσωπο του Κολοσσού

0
Dodekanisos

Πλούσια κοινωνική δράση είχε στο πρόσφατο παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Καταρχήν κατά την διάρκεια του αγώνα τιμήθηκαν οι εισακτέοι στα ανώνατα ιδρύματα, των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. Τις τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του Κολοσσού H Hotels παρέδωσε ο κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου και εκ μέρους του ΑΟ Κολοσσός, ο κ. Γιώργο Τσέλιος. Οι φοιτητές που έλαβαν την τιμητική διάκριση είναι οι:
1)ΒΑΚΙΡΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,
2)ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,
3)ΚΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ,
4)ΚΑΛΟΥΔΑ ΓΙΟΧΑΝ,
5)ΚΩΣΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,
6)ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,
7)ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,
8)ΣΑΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
9)ΣΤΕΦΑΝΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,
10)ΤΡΙΓΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Ο Κολοσσός τους εύχεται καλή σταδιοδρομία “και τους ευχαριστούμε γιατί είναι φωτεινό παράδειγμα της ισχυρής σχέσης που έχει ο αθλητισμός με την εκπαίδευση, στους νεώτερους. Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους τους φετινούς υποψήφιους”.

Ο Κολοσσός H Hotels, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της ομάδας, συγκέντρωσε ικανή ποσότητα τροφίμων για τους ασθενείς οικονομικά συμπολίτες μας και την πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν καθώς και τις κάτωθι επιχειρήσεις που συνέβαλαν ουσιαστικά στην αποτελεσματικότητα της ενέργειας: Caterplus ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, Σούπερ Μάρκετ ΣΠΑΝΟΣ, DIMELIS FOOD, H HOTELS. Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τον υπεύθυνο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ν. Καραμαρίτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σε δράσεις που δίνουν χαμόγελο στους συνανθρώπους μας σε δύσκολους καιρούς και ιδιαίτερα σε Ημέρες Αγάπης & Αλληλεγγύης.

Τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωναν η αθλητική και προπονητική ομάδα στη διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου, με πρωτοβουλία του προπονητή κου Άρη Λυκογιάννη, παρέδωσε ο Κολοσσός H Hotels στην αρμόδια ομάδα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ανταποκρίθηκανμε τη δική τους συνεισφορά στη μείωση του πλαστικού και την αξιοποίησή του για καλό σκοπό. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ακόμη περισσότερα στη συνέχεια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments