Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Και πάλι συλλήψεις για άγρα πελατών

Και πάλι συλλήψεις για άγρα πελατών

0
Dodekanisos

Έχουν ειπωθεί τόσα, έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα, οι καταγγελίες των καταστηματαρχών βλέπουν πυκνά συχνά το φως της δημοσιότητας, αλλά από ότι φαίνεται η άγρα πελατών καλά κρατεί και παρά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις και τις αποφάσεις που λαμβάνονται, δεν φαίνεται να  αντιμετωπίζεται.

Νέο περιστατικό σημειώθηκε μόλις την Τετάρτη το βράδι, όταν συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας, τρεις υπήκοοι Σουηδίας ηλικίας 23, 25 και 36 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι παρενοχλούσαν, κατά περίπτωση, διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και εστίασης καταστημάτων στα οποία εργαζόταν.

Το φαινόμενο τείνει να παγιώνεται και να αποτελεί συνήθης πρακτική κάποιων επαγγελματιών, οι οποίοι αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους και την κακή εικόνα που δίνεται στους επισκέπτες, προσλαμβάνουν έναντι ευτελούς αμοιβής αλλοδαπούς, των οποίων η δουλειά είναι να προσελκύουν κόσμο στα μαγαζιά των αφεντικών τους και να το παίζουν μπράβοι σε όποιον εναντιωθεί.

Το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές κι είναι εις γνώση των αρμοδίων αλλά από ότι φαίνεται μόνο η αυστηρή αστυνόμευση μπορεί να λύσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments