“Κατώτερη των περιστάσεων η Γαλλία, προσέβαλλε τους Ολυμπιακούς αγώνες”

0
Dodekanisos

Τη δική του τοποθέτηση για την τελετή έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων που έγινε στο Παρίσι, έκανε ο γιατρός και ερευνητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηριστικά έγραψε τα ακόλουθα:
«Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων αναδεικνύει το εμετικό προφίλ του woke κατεστημένου που χρησιμοποιεί ακόμη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το κορυφαίο ίσως πολιτισμικό γεγονός του πλανήτη, ως εργαλείο για να συνεχίζει την άρρωστη, προσβλητική,
παρανοϊκή και κοινωνιοπαθή προπαγάνδα του. Το αναχρονιστικό, αποκρουστικό και μεσαιωνικό ορισμένες στιγμές “θέαμα”, απλά προσβάλλει την κοινή λογική και το μεγαλείο των Ολυμπιακών αγώνων. Κατώτερη των περιστάσεων η Γαλλία του Μικρόν, προσέβαλλε τους Ολυμπιακούς Αγώνες δημιουργώντας για πρώτη φορά μια χυδαία τελετή έναρξης. Αλλά το Ολυμπιακό ιδεώδες δεν πτοείται από προσπάθειες εκμαυλισμού και εκχυδαϊσμού του, που κάποια (συνήθως ψευτοαριστερά και ψευτοπροοδευτικά) παπαγαλάκια επικροτούν και χειροκροτούν. Η απάντηση σε αυτό το αίσχος είναι μία: Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνα 2004, τελετή έναρξης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments