Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κάθετα αντίθετος ο Δημητριάδης στο να παίξουμε

Κάθετα αντίθετος ο Δημητριάδης στο να παίξουμε

0
Dodekanisos

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο να εκκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, δηλώνει μέσω της «Αθλητικής Ροδιακής» ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Δημητριάδης. Ο ίδιος εξηγεί πως πάνω απ’ όλα «πρέπει να προφυλάξουμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κινδυνεύουν από τραυματισμούς». Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων» είναι οι ακόλουθες:
«Η κατάσταση ασφαλώς και είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αν μας πουν μετά τον Ιανουάριο ότι θα πρέπει να ξεκινήσουμε, θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλους μας και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Και από σωματικής αλλά και από ψυχολογικής άποψης. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και για το λόγο αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά. Το λιγότερο που θα χρειαστούμε είναι τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας. Αυτό που ορισμένοι λένε ότι μετά από δέκα ημέρες προπονήσεων θα είναι εφικτό να παίξουμε δεν ισχύει σε καμία απολύτως περίπτωση. Και όσοι το λένε δεν έχουν σκεφθεί τα πράγματα σοβαρά. Αυτό που πρώτιστα θα πρέπει να μας απασχολεί είναι η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Να μην έχουμε τραυματισμούς. Όχι σώνει και καλά να παίξουμε επειδή ορισμένοι ζούνε από αυτό. Αν ήταν έτσι ας κάναμε και το καλοκαίρι δέκα ημέρες προετοιμασία και ας παίζαμε. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα».

Στο ερώτημα για το τι θεωρεί ως καλύτερο να γίνει από εδώ και πέρα, απάντησε ως εξής:
«Κατά την άποψη μου, η χρονιά έτσι και αλλιώς είναι χαμένη. Είναι καλύτερο το να σταματήσουμε κάπου εδώ και να προετοιμαστούμε πια για του χρόνου. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και το οικονομικό στη μέση. Πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι ομάδες; Χορηγίες δεν υπάρχουν. Πρέπει να βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό των διοικήσεων; Και φυσικά, από εκεί και πέρα ας δούμε και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Είναι δυνατόν να έχουμε 100 νεκρούς κάθε ημέρα και εμείς να αξιώνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο;».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments