Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” στις καθυστερήσεις!

“Καθάρισε” στις καθυστερήσεις!

0
DSCF1205
Dodekanisos

Με πολύ μεγαλύτερη άνεση μπορεί να ατενίζει το μέλλον του ο Κλεόβουλος ο οποίος έφυγε με το “διπλό” από το Παραδείσι, πετυχαίνοντας το γκολ που του έδωσε το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στο δεύτερο ημίχρονο , με τον Κλεόβουλο να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες μιας και εκμεταλλευόταν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που άφηνε ο Κλεάνθης. Και οι γηπεδούχοι πάντως στο ίδιο διάστημα είχαν ορισμένες καλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, η κατοχή ήταν μοιρασμένη με τον Κλεάνθη να είναι πιο ουσιαστικός και να προηγείται στο σκορ.
Το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Γεωργαλλής ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το 1 – 0.
Στο 54′ ο Παπαοικονόμου με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα ( 1 – 1).
Το τελικό 1 – 2 πέτυχε ο Κολιοκώστας με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Σταυρούλιας, Διακοφιλιππής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Δαλκίδης, Φουσαντζιά (75′ Α. Σαϊτης), Γιαννίκος, Σκόρπος, Θεοδωρακόπουλος (85′ Χ. Σαίτης), Δραγάτης, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλής
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μάντσεφ, Ανδρεόπουλος, Κολιάδης (46′ Νικηταράς), Κολιοκώστας, Αλ. Κακλαμάνος, Παπαοικονόμου, Γαιτάνος, Κουκουτσέλας, Λάμπης, Διάκουλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments