Αρχική Uncategorized “Καθάρισε” στην επανάληψη την πρόκριση ο Ηρακλής Μ.

“Καθάρισε” στην επανάληψη την πρόκριση ο Ηρακλής Μ.

0
Dodekanisos

Χάρις τα τέρματα των Παπαδημήτρη και Λερογιάννη ο Ηρακλής Μ. πήρε το εισιτήριο για την τρίτη φάση του θεσμού του Κυπέλλου Δωδεκανήσου αφού επικράτησε με 2-1 του Ορφέα στα Μαριτσά (τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Ορφέας). Για την ομάδα του κ. Σαρρή είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπαδιεριτάκης.

Οι Μαριτσενοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 12΄ κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Παπαδημήτρη. Οι «κόκκινοι» δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μπαδιεριτάκης έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Μιχάλη Πολιά είχε την ελαφρά πρωτοβουλία και με ένα τέρμα που σημείωσε ο Λερογιάννης στο 77΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Μίαρης (Μοσχάτος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννόπουλος (46΄ Δραγατάκης), Κουλουριώτης (46΄ Τσικούρης), Καρπάτσης (46΄ Μαντάρ), Τσακίρης, Λόσε, Αυγουστάκης, Καμπούρης, Μπαδιεριτάκης (46΄ Κόκας), Σαϊμίρ, Ντουρμισλάρι, Μίλο

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (46΄Λυριστής Θ.), Παπαδημήτρης, Φελεσάκης, Θαρρενός (46΄ Μπιλιάς), Λυριστής Μ., Αναγνώστου (65΄ Σιαμαντούρας), Λερογιάννης, Βασιλώττος (46΄ Μπάρτζος), Καρίκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments