Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Χατζηφούντας

“Καθάρισε” ο Χατζηφούντας

0
Dodekanisos

Ακόμα ένα τρίποντο πανηγύρισε ο ΔΙΑΣ καθώς κέρδισε σχετικά εύκολα με 3-0 (χατ τρικ από τον Μανώλη Χατζηφούντα) τον Αστέρα Παστίδας στην Αντιμάχεια, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Μόλις στο 10΄ οι γηπεδούχοι με δυνατό σουτ του Χατζηφούντα άνοιξαν το σκορ για το 1-0. Στο 29΄ ο έμπειρος φορ «ξαναχτύπησε» αφού με ακόμα ένα πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 2-0.

Η υπεροχή του αγώνα για την ομάδα του Γιάννη Μανούσουγλου συνεχίστηκε και στην επανάληψη και με ακόμα ένα τέρμα διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Στο 64΄ έπειτα από σέντρα του Δρόσου ο Χατζηφούντας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ροδανάκη για το 3-0. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Παγώνης, Γιαμούζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙ.ΑΣ.: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης (31’ Συνεσίου), Καράλιαμης, Δουγέκος, Δημόπουλος, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Πης (62 Μαργαρίτης), Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Μπεκιρλάρι (52′ λ.τρ. Δρόσος)

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αποστολάτος, Κατσαμάκης, Καλαγρής (81′ Κόρα), Δραγάτης (46′ Λεωνίδου), Γιαννακόπουλος (76′ Κόνομι), Σκόρπος, Αβντουλάι, Στεργιόπουλος (76′ Κορκίδας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments