Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Καθάρισε με το… κεφάλι ο Γεωργαλλης!

Καθάρισε με το… κεφάλι ο Γεωργαλλης!

0
polistratos polivotis
Dodekanisos

Έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γεωργαλλή που πέτυχε τρία τέρματα με κεφαλιά, ο Πολύστρατος επικράτησε με 4-0 της Αδελφοσύνης που αν και προσπάθησε δεν κατάφερε να αποτελέσει πρόβλημα για την άμυνα των Λαερμενών. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 9’ όταν ο Γεωργαλλής βρέθηκε αμαρκάριστος στην αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μουχαμεντάνι (1-0). Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαν άλλα γκολ. Στην επανάληψη ο Πολύστρατος ξεκίνησε και πάλι να σκοράρει με τον Γεωργαλλή, ο οποίος και πάλι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 71’ ο Παπακώστας κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαβασιλείου για το 3-0. Το τελικό 4-0 ήρθε με το τρίτο προσωπικό τέρμα του μεγάλου πρωταγωνιστή των Λαερμενών στο ματς του Γεωργαλλή με νέα κεφαλιά στο 81’.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Διακοφιλιππής, Παπακωνσταντίνου και Τσεπούρας.
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Παπακώστας, Αναστασιάδης (68’ Μόσχου), Κούτρας, Καλιώρας, Μπακαρής, Αποστολόπουλος (75’ Γιώτας), Παπαστεργής, Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής, Παπαβασιλείου (75’ Πόλος)
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Μοχαμεντανί, Τοπάλ, Σκουλούδης, Καιμαξή, Αποστόλου, Λιούρας, Ζωάννου, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ., Σταματάκης, Στάππας (69’Αμπντούλ Κεμάλ)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments