Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Καταστράφηκε η βαλίτσα της στο αεροδρόμιο, έμεινε χωρίς ρούχα και βρήκε το...

Καταστράφηκε η βαλίτσα της στο αεροδρόμιο, έμεινε χωρίς ρούχα και βρήκε το ξενοδοχείο στη Ρόδο, ”κλειστό”

0
Dodekanisos

Μια  χθεσινή δημοσίευση της εφημερίδας dailymail έχει αναφορά στο νησί μας και σε κάποια σημεία ακούγεται μάλλον περίεργη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναμετάδωσε και το protothema, η 18χρονη Amelia-Grace Beard από το Γουάτφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου, είχε κλείσει all-inclusive διακοπές σε ξενοδοχείο της Ρόδου.

Η νεαρή γυναίκα όμως, πριν καλά καλά ξεκινήσει από το Λονδίνο, είδε τις διακοπές της αξίας 1,680 αγγλικών λιρών, περίπου 2.000 ευρώ, να καταστρέφονται εξαιτίας ενός ιμάντα.

Κι αυτό γιατί, ενώ περίμενε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου να επιβιβασθεί σε για Ρόδο, την κάλεσαν οι αρχές του αεροδρομίου για να της ανακοινώσουν ότι  η βαλίτσα της είχε πιαστεί στον ιμάντα φόρτωσης και δυστυχώς είχε υποστεί ζημιές.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, η βαλίτσα της καταστράφηκε λόγω του προβληματικού ιμάντα στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ, που προκάλεσε όμως  ανεπανόρθωτη ζημιά στα ρούχα, τα καλλυντικά, τα παπούτσια και τις ηλεκτρονικές συσκευές που είχε πάρει μαζί της, με αποτέλεσμα  όταν πλέον προσγειώθηκε στο νησί μας να έχει μαζί της μόνο δυο μπικίνι που μετέφερε στη χειραποσκευή της.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται, τόσο οι υπεύθυνοι της  αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξίδευε  όσο και το προσωπικό του αεροδρομίου αντιμετώπισαν την κατάσταση με παγερή αδιαφορία, δίνοντάς της απλώς μια δεύτερη βαλίτσα και τα υπολείμματα από τα κομματιασμένα και «αγνώριστα»από το γράσσο ρούχα της και λέγοντάς της να «υποβάλει μια αίτηση online για αποζημίωση».

Έξαλλη η ίδια έσπευσε να καταγγείλει το αεροδρόμιο στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λέγοντας ότι τόσο το αεροδρόμιο όσο και η αεροπορική εταιρεία της κατρέστρεψαν τις διακοπές αξίας 2.000 ευρώ, τις οποίες είχε πληρώσει  από τον Απρίλιο η ίδια, ως δώρο στον φίλο της για τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα σημείο ”περίεργο” στην όλη υπόθεση που αφορά το νησί μας, καθώς στην συνέχεια αναφέρει, ότι μετά από  την πρώτη ψυχρολουσία ακολούθησε δεύτερη, γιατί όταν έφτασε στη Ρόδο και στο ξενοδοχείο το βρήκε ”κλειστό λόγω επισκευών” κι έπρεπε να περιμένει άλλες οκτώ ώρες για να μετεγκατασταθεί σε άλλο της ίδιας εταιρείας.

Πάντως η Βρετανίδα,  βρίσκεται ακόμα στην χώρα μας, αναμένοντας χρήματα από την μητέρα της για να μπορέσει να αγοράσει ρούχα και να επιστρέψει.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε στην συνέχεια τον σύνδεσμο, στον οποίο μπορείτε να δείτε την πλήρη δημοσίευση της dailymail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4658710/Teenager-suitcase-shredded-airport-luggage-belt.html

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments