Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καρδιοχτύπησε ο Φοίβος αλλά νίκησε

Καρδιοχτύπησε ο Φοίβος αλλά νίκησε

6
iraklis foivos
Dodekanisos

Με ακόμα μία νίκη Προχώρησε σήμερα το απόγευμα ο Φοίβος που νίκησε στα Μαριτσά τον τοπικό Ηρακλή με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και στο 8΄έκαναν την πρώτη τους σοβαρή επίσκεψη στην περιοχή του Σκυλλά, όμως το πλασέ του Αρχοντούλη το απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ηρακλή σε κόρνερ. Στο 13΄ο Δελαπόρτας έκανε το σουτ και ο Σκυλλάς με την βοήθεια της οριζόντιας δοκού έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Αξιώτης από δεξιά και ο Αρχοντούλης με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι πέτυχε το 0-1.
Ο Δελαπόρτας στο 14΄ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ηρακλή κι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 19΄ο Δελαπόρτας έβγαλε την βαθιά μπαλιά για τον Γεωργαλλή που έκανε το κοντρόλ και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 35΄ο Δελαπόρτας έβγαλε την πάσα για τον Μόσχο που σούταρε, απέκρουσε ο Σκυλλάς προσωρινά και οι αμυντικοί απομάκρυναν τον κίνδυνο.
Στο δεύτερο μέρος ο τραυματισμός του Αρχοντούλη άλλαξε την κατάσταση στα πλάνα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να δείξει μια διαφορετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και παρά την αποβολή του Κούρου στο 70΄, με δέκα παίκτες πίεσε τον αντίπαλο του για την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο Κεφάλας ήταν και πάλι ο κέρβερος στην εστία του και την κράτησε ανέπαφη. Στο 54΄ο Τσαλώλης έβγαλε από δεξιά την σέντρα και ο Κεφάλας με έξοδο και υπερένταση απέκρουσε την μπάλα. Στην ίδια φάση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή στον Κούρο. Στο 72΄ το σουτ του Τσαλώλη στο «Γ» το απέκρουσε σε κόρνερ ο Κεφάλας. Δυνατό σουτ του Παπακωνσταντή Κ. στο 77΄ ελάχιστα άουτ. Βολίδα του Αξιώτη στο 85΄ απέκρουσε ο Σκυλλάς σε κόρνερ. Κοντινό σουτ του Κώτσου στο 86΄, η μπάλα στο δεξί δοκάρι. Στο 89΄ο Παπακωνσταντής εξαπέλυσε σουτ-κεραυνό αλλά ο Κεφάλας απέκρουσε. Αξίζει να τονίσουμε πως ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός άνεμος επηρέασαν την απόδοση των δύο ομάδων. Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν και οι δύο ομάδες.
Διαιτησία Κόλλιας – Γιακουμάκης Σταμάτης- Σαρρής.
Ηρακλής Μ.: Σκυλλάς, Φελεσάκης, Παπακωνσταντής Σ, Κώτσος, Λορέντζος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής Κ, Κούρος, Βασιλώττος, Χατζηκωνσταντής (46΄ Λενιού), Τσαλώλης
Φοίβος : Κεφάλας, Γαργάλης, Μόσχος (65΄ Αγγελόπουλος), Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Μπιλιάς, Αρχοντούλης (57΄ λ.τ Σεβδαλής), Λαμάι, Φελεγκάκης, Τζιβίλογλου (74΄ Τζεμαλάι)

Ηλίας Λοίζος 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ola kokkina kai mple
ola kokkina kai mple
9 years ago

kalymno kai arxaggello apla..den pernate

filathlos
filathlos
9 years ago

[quote name=”ola kokkina kai mple”]kalymno kai arxaggello apla..den peυ/quote]
Κουραγιο κανε και υπομονη.Αληθεια σου λεω σε συμποναμε.Δευτερος εισαι ρε οχι τελευταιος.Μια χαρα εισαι.Στο κατω κατω πρωτος δεν ειναι κανενας τυχαιος.Ειναι αυτος που τρια χρονια τωρα παιζει την καλυτερη μπαλλα και τα παιρνει ολα στο γηπεδο ασχετα αν του παιρνουν και κατι στα χαρτια.Ειναι αυτος που δεν κερδισες ουτε στο
Δημοτικο σταδιο ουτε στην Κρεμαστη δυο φορες.Αντε γεια !!!!!

oudeteros
oudeteros
9 years ago

παναξια φοιβος πρωτος.εβραιο διωξε 2-3 παλτα και με τους υπολοιπους θα το παρεις χαλαρα.

ola kokkina kai mple
ola kokkina kai mple
9 years ago

XEREIS POS SE NIOTHO FILE,EPEIDI DEN THA KATALAVEIS POS THA SOU DOSO ENA PARADEIGMA APO OMADES A KATIGORIAS DLD GENITSAROYS GIA NA KATALAVEIS…EINAI KATI SAN NA PROSPATHEI O OPADOS TON SYKION TOUBAS NA PROSPATHEI NA PIKAREI TON ARI I TON PAOK,I ALLIOS O ATHINAIKOS TON PANATHINAIKAKIA,KAI EPEIDI MPOREI NA EISAI KAI OLYMPIAKOS O A.O KAMINION TON OLYMPIAKO…DEN SE VLEPO DEN YPARXEIS DEN YPIRXES POTE!!!!
SEVASMO STA 110 XRONIA TIS OMADOS MAS OMADAS OLOKLIROU TOU NHSIOU KAI TON 30 XRONON TOU SYNDESMOU APO TOUS PROTUS STIN ELLADA,KATALAVES TO PARADEIGMA KAI TIN PAROMIOSI GATAKI????

ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905
9 years ago

Ακριβως ετσι αδελφε ”ολα κοκκινα και μπλε”απλα δεν τους βλεπουμε…βγαλτε χωλη απο εδω μεσα και ελατε μαζι μας στις κερκιδες που θα κανουμε στην Γεθνικη

φοιβαρα
φοιβαρα
9 years ago

[quote name=”ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905″]Ακριβως ετσι αδελφε ”ολα κοκκινα και μπλε”απλα δεν τους βλεπουμε…βγαλτε χωλη απο εδω μεσα και ελατε μαζι μας στις κερκιδες που θα κανουμε στην Γεθνικη[/quote]
και μονος σου να κατεβεις στο πρωταθλημα παλι δευτερος θα τερματησεις…σαν ποναει ο φοιβος 😉