Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καραμηνάς: “Δικαιότερο το να παίξουμε”

Καραμηνάς: “Δικαιότερο το να παίξουμε”

0
Dodekanisos


Την άποψη ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής του Ποσειδώνα Καρπάθου Γιάννης Καραμηνάς. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «προέχει βέβαια η υγεία αλλά αν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές, προσωπικά θα ήθελα να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους και να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά». Ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Θα ήταν και το πιο δίκαιο για τις ομάδες που έχουν έστω μαθηματικές ελπίδες για να πετύχουν κάτι. Θα ήταν άδικο να στερήσεις από τις ομάδες αυτές το δικαίωμα να διεκδικήσουν αυτές τις ελπίδες που έχουν».

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το … dead line που βάζει προκειμένου να είναι εφικτό να εκκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, απάντησε ως εξής:
«Ότι είναι να γίνει πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μέχρι τον Μάϊο το αργότερο. Πιστεύω ότι αν αρθούν τα μέτρα και οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές, είναι εφικτό να γίνει ένα πρωτάθλημα έστω είκοσι ημερών. Μόνο και μόνο να κριθούν τα πάντα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Αν πάει πιο πίσω όμως από τον Μάϊο θα είναι δύσκολο να γίνει κάτι. Πιστεύω ότι από εκεί και πέρα δεν θα είναι εφικτό να παίξουμε και πρέπει να αναζητηθούν άλλοι τρόποι για να δούμε πως θα τελειώσει η αγωνιστική σεζόν».

Μιλώντας γενικότερα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού, είπε τα ακόλουθα:
«Είναι κάτι που μας έχει πάει όλους πίσω σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Σε όλη την κοινωνία. Από τη στιγμή που θα τελειώσει η καραντίνα, θα χρειαστούμε σίγουρα ένα δίμηνο ή και τρίμηνο για να βρούμε ξανά τα πατήματα μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments