Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Κάνε strike και κέρδισε πόντους!!!!

Κάνε strike και κέρδισε πόντους!!!!

0
DSC02415
Dodekanisos
DSC02416DSC02417DSC02418DSC02421DSC05687DSC02419DSC02422DSC02432DSC02444DSC05575DSC05577DSC05690Ποιος δεν έχει παίξει μπόουλινγκ…; Το σίγουρο πάντως είναι πως ότι πολλοί έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι αφού μπορείς να το παίξεις και μόνος και με παρέα. Αυτό που το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα είναι το αίσθημα της πρόκλησης για strike που σε διεγείρει και ουσιαστικά σε πωρώνει ακόμα περισσότερο. Ενώ το πλεονέκτημα του πλεονέκτημα του εντοπίζεται στο γεγονός ότι προσαρμόζεται σε όλους μικρούς και μεγάλους χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη μυϊκή δύναμη, όσο τεχνική, εξάσκηση, διάθεση, σταθερότητα στην κίνηση και φυσικά διάθεση!

Μάλιστα το bowling έχει αρχίσει να απλώνει τα πλοκάμια του και στα Δ/σα , γεγονός που οδήγησε στην ίδρυση συλλόγων οι οποίοι όχι μόνο διδάσκουν bowling αλλά λαμβάνουν μέρος κατά καιρούς και σε διάφορα διασυλλογικά ,πανελλήνια αλλά και διεθνή τουρνουά . Την περασμένη εβδομάδα είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στο νησί μας έναν από τους μεγαλύτερους strikers στον κόσμο τον Brian Voss ο οποίος έδωσε το παρών στην τελική φάση του διασυλλογικού τουρνουά bowling  της Δ/σου που έγινε στο SKYPARK bowling center στο Φαληράκι.  Για όσους δεν γνωρίζουν τον Αμερικανός αθλητής   να πούμε πως θεωρείται ένας από τους πέντε καλύτερους του κόσμου αφού έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του 25 τίτλους στο PBA  ενώ παράλληλα είναι  μέλος του PBA Hall of Fame. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 59 επίσημα 300άρια και συνεχίζει να είναι ενεργός αθλητής και προπονητής.

Το τουρνουά αυτό ήταν μια πρωτοβουλία της εταιρίας  Σιβισσίδης Α.Ε.Β.Ε. (αντιπρόσωπος εξοπλισμού bowling) στα πλαίσια  τόσο της διάδοσης και προώθησης του αθλήματος ως μέσο ψυχαγωγίας και άθλησης , όσο και της εκμάθησης του από έμπειρους και επαγγελματίες του είδους όπως ο κ. Voss ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε εκτός ανταγωνισμού στο ατομικό. Το ‘’stars on tour’’ όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται ,έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του bowling να μάθουν περισσότερα για το αγαπημένο τους άθλημα αφού ο κ. Voss  απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις διδάσκοντας ήθος και απλότητα. Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνει χώρα τέσσερις φορές το χρόνο, μια σε κάθε νησί ( Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Λέρο), με τον 4ο γύρο να ενδέχεται να γίνει στις 10  Μαρτίου στη Λέρο και σκοπός του είναι να αναδείξει τους καλύτερους  που θα μας εκπροσωπήσουν στο επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα bowling. Τέλος να σημειώσουμε πως και στα δύο είδη αγώνων (ατομικό και ομαδικό) μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξάρτητα αν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο ή όχι, φτάνει να είναι καλός και να περάσει την προκριματική φάση.

Το συγκεκριμένο τουρνουά διήρκησε δύο μέρες ,  Σάββατο  όπου οι παίχτες αγωνίστηκαν στο ατομικό και  την Κυριακή στο ομαδικό. Νικητής στο ατομικό ήταν ο Δράκος Μανώλης, 2ος ο Γεωργαντάς Δημήτρης από Κάλυμνο, 3ος Χατζηλίας Μάρκος από Λέρο και στο ομαδικό τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η skypark Φαληράκι με 3 νίκες
2η Η ομάδα της Κω επίσης με 3 νίκες
Στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι ομάδες της Καλύμνου, Λέρου και strike Κρεμαστής με μία νίκη.

Κορυφαίος παίκτης για την νικήτρια ομάδα του Φαληρακίου, αναδείχθηκε ο Ανδρέας Μπόλης με μέσο όρο 200 κορίνες ανά παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα skypark Φαληρακίου κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση απέναντι στην αντικειμενικά καλύτερη ομάδα της Δωδεκανήσου, ομάδα της Κω.

To news12.gr κάλυψε αυτό το σημαντικό γεγονός και σας παρουσιάζει μερικές εικόνες.

Νο 1 ο κ. Σιβισσίδης ανέλυσε τους λόγους του τουρνουά και εξληγησε ορισμένα διαδικαστικά θέματα

Νο2 Η ομάδα της Κω.
Νο3 Η ομάδα της Καλύμνου.
Νο4 Η ομάδα της Κρεμαστής
Νο5 Η ομάδα της Καλλιθέας
Νο 6 Ο διάσημος striker Brian Voss σε αναμνηστική φωτογραφία με τον νικητή στο ατομικό Δράκο Μανώλη από την Κω.
Νο 7 Η ομάδα της Λέρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments