«Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά ο εχθρός!»

0
Dodekanisos

Η Μόσχα, μετά την επίθεση της Ουκρανίας στην περιοχή του Κουρσκ, δεν θα διεξαγάγει καμία διαπραγμάτευση με το Κίεβο μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά ο εχθρός, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία είχε προηγουμένως τον κίνδυνο να πέσει σε μια «παγίδα διαπραγμάτευσης», η οποία είχε προταθεί από τη διεθνή κοινότητα και επιβλήθηκε στο καθεστώς του Κιέβου, αλλά τώρα δεν γίνεται λόγος για διαπραγματεύσεις.

«Αφού οι νεοναζί διέπραξαν μια τρομοκρατική ενέργεια στην περιοχή του Κουρσκ, όλα μπήκαν στη θέση τους. Η άσκοπη φλυαρία των μη εξουσιοδοτημένων μεσαζόντων για το θέμα ενός όμορφου κόσμου έχει σταματήσει. Τώρα όλοι καταλαβαίνουν τα πάντα, ακόμα κι αν δεν το λένε δυνατά. Καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχουν άλλες διαπραγματεύσεις μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά ο εχθρός!», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

O ίδιος δεν παρέλειψε να κάνει …επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς απ’ ότι φαίνεται στον Boris Johnson αν και δεν χρησιμοποιεί το όνομα του. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:
«Μην αφήσετε, λοιπόν, το άθλιο κάθαρμα με μια άσχημη μουσούδα και ατημέλητα λευκά μαλλιά από μια χώρα όπου ετοιμαζόταν μια τρομοκρατική επιχείρηση να το χαίρεται. Η χώρα του έχει κάνει πολύ χειρότερα στο έδαφος που εμπιστεύεται. Ουκρανία: θα υπάρξουν πολύ περισσότερες παράλογες δαπάνες, σημαντικά περισσότερος κατεστραμμένος στρατιωτικός εξοπλισμός και ριζικά περισσότερα φέρετρα. Και τώρα αφήστε τους δύστυχους Ουκρανούς δουλοπάροικους να φιλήσουν ηδονικά για αυτό, τα ματωμένα χέρια των νεκρόφιλων που τους κοροϊδεύουν, των Αγγλοσάξωνων αφεντικών τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments