Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Καλό ταξίδι Μανώλη…

Καλό ταξίδι Μανώλη…

0
koufalis
Dodekanisos

Ο αιφνίδιος θάνατος του Μανώλη Κουφάλη βύθισε σε ανείπωτη θλίψη την οικογένεια του και την ιδιαίτερη πατρίδα του το χωριό των Καλυθιών. Ο Μανώλης υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλυθιών και όταν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια απέκτησε το δίπλωμα του προπονητή. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής άφησε χθες το απόγευμα την τελευταία του πνοή στην οικία του. Νωρίτερα φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα των παλαιμάχων της αγαπημένης του ομάδας του Απόλλωνα. Ο Μανώλης έμελλε να αγωνιστεί για τελευταία φορά χθες και όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία ζήτησε να γίνει αλλαγή και στην συνέχεια μετέβη στο σπίτι του όπου και συνέβη το μοιραίο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στον ιερό ναό του Τιμίου Σταυρού στις Καλυθιές, στις 3.00 το απόγευμα.

-Το News12.gr εκφράζει στην οικογένεια του τα θερμά του συλλυπητήρια.

-Τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη θέλουν να εκφράσουν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των Καλυθιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

-Η Ε.Ε  του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου  Ν. Δωδεκανήσου και τα μέλη του συνδέσμου , στο άκουσμα του θανάτου του μέλους μας Μανώλη Κουφάλη, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε.

-Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του Α.Σ. ΔΙΓΕΝΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Μανώλη Κουφάλη. Για την θλιβερή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένειά του και τους οικείους του καλό κουράγιο και καλή δύναμη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments