Αρχική Uncategorized “Κακός δαίμονας” για τον Φοίβο ο Κλεόβουλος

“Κακός δαίμονας” για τον Φοίβο ο Κλεόβουλος

0
Dodekanisos

Ύστερα από την πεντάρα που φιλοδώρησε ο Κλεόβουλος τον Φοίβο Κρεμαστής για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα απέκλεισε στην διαδικασία των πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια, 3-0 στα πέναλτι) τους «κυανοκίτρινους»  από το θεσμό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου και όπως αποδεικνύεται έχει γίνει ο «κακός του δαίμονας».

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη ήταν καλύτερη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Χρυσανθή. Μεγαλύτερη όλων η κεφαλιά του Στεφανίδη στο 37΄ που σταμάτησε στο δοκάρι. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπαιζαν με κόντρα επιθέσεις. Το ισόπαλο χωρίς σκορ αποτέλεσμα έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φοίβος πήρε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Νίκολλι μετά από σέντρα σουτ του Ορφανίδη. Στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό και στο 70΄έφτασαν στην ισοφάριση με το πλασέ του Νικηταρά για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Στεφανίδης μετά από κόρνερ του Γκινή έκανε το 1-2. Ο ξέφρενος ρυθμός συνεχίστηκε και στο 75΄ ο Ταγκάεφ με ένα άψογο σουτ στο παραθυράκι της εστίας ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς στην παράταση αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Στην παράταση και πάλι ο ρυθμός ήταν πολύ καλός ωστόσο και οι δύο ομάδες υστερούσαν στην τελική ενέργεια με συνέπεια ο αγώνας να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Κλεόβουλος πήρε την πρόκριση νικώντας με 3-0. Για τους γηπεδούχους ευστόχησαν οι Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Α. και Κουκουτσέλας ενώ για τον Φοίβο δεν σημάδεψαν σωστά οι Στεφανίδης (οριζόντιο δοκάρι), Ορφανίδης (οριζόντιο δοκάρι) και Θεοδοσίου (απέκρουσε ο Χρυσανθής).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Μπέκας, Αχιολάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μπαϊρακτάρης, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Ε. (52΄ Κοντός), Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Ταγκάεφ (87΄ Χαρίτος), Νίκολλι (62΄ Χαμιτάι), Κολιοκώστας (50΄ Νικηταράς), Κακλαμάνος Α.

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας (24΄ λ.τρ. Καλημέρης, 76΄ λ.τρ. Πανταζόπουλος), Θεοδοσίου, Παϊζάνος, Φωτεινής, Τζιβίλογλου, Φτάκλας (106΄ Κυρτάσογλου), Ορφανίδης, Γκινής, Στεφανίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments