Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Και μόνο που υπάρχουμε , είναι άθλος”

“Και μόνο που υπάρχουμε , είναι άθλος”

0
DSCN0463
Dodekanisos
“Mόνο που η ομάδα μας υπάρχει , είναι άθλος” , αυτή είναι η φράση που χρησιμοποίησε το Α.Σ.Ρόδος στο δελτίο τύπου που εξέδωσε μόλις πριν από λίγο, φράση που πρέπει να αποτυπωθεί στο μυαλό όλων μας , αφού γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά την πορεία της Ρόδου και από πόσα μύρια κύματα πέρασε για να υπάρχει αυτή τη στιγμή ζωντανή και όρθια στην κατηγορία. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ,είναι μέσα στο πρόγραμμα της κάθε ομάδας, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος και η προσπάθεια συνεχίζεται…. Ας συμβάλουμε λοιπόν όσο μπορούμε και όπως μπορούμε ο καθένας  έτσι ώστε αυτή η ομάδα να γίνει και πάλι “κολοσσός” και να μπορέσει να προσφέρει ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό αύριο στα Δωδεκάνησα και σε κάθε Δωδεκανήσιο ποδοσφαιριστή που είναι γεμάτος με όνειρα και αυτά δεν είναι λόγια που φέρνει η στιγμή, αλλά υπόσχεση και δέσμευση.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναγράφει: 
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ,
ώστε  το Αθλητικό  Σωματείο με την επωνυμία   να  συνεχίσει να  υπάρχει , αφού  οξυγόνο  αυτής  είναι  ΟΛΟΙ ΟΙ  ΥΓΙΕΙΣ  ΦΙΛΑΘΛΟΙ  ΤΗΣ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , τους  οποίους  ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους  και τους  οποίους  καλούμε  να έρθουν   πιο κοντά στην ομάδα μας.
Σχετικά  με τα δύο τελευταία  μη επιτυχή αποτελέσματα  της ομάδας μας , αισθανόμαστε  την  ανάγκη να  διευκρινίσουμε  στον  φίλαθλο κόσμο μας   ότι  η ομάδα μας  και μόνο  που συμμετέχει  στο πρωτάθλημα  της Δ΄ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  είναι ένας μικρός άθλος  , αφού τα εγκλήματα  του παρελθόντος  άφησαν  στην ομάδα μας  σοβαρά  πλήγματα , ιδίως στην  αξιοπιστία της , άρα  ζητούμε την  κατανόηση τους  , διότι πρόκειται για ομάδα  που αποτελείται από νέα παιδιά  , καταγόμενα από  τον τόπο μας .
ΦΙΛΑΘΛΕ  , ως μοναδικός αιμοδότης  της  ομάδας μας  , ΕΛΑ  ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ  ΚΟΝΤΑ , ώστε να  ολοκληρωθεί  η  κάθαρση της ομάδας μας  και  να  την δούμε  πάλι  στις  μεγάλες  κατηγορίες  , βασισμένη σε παιδιά  από  το τόπο μας .
Υ.Σ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΖΟΥΜΕ  ΠΩΣ  ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΟΔΟΣ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΚΑΜΜΙΑ  ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ .

ΡΟΔΟΣ , 14-012-2011                      ΕΚ ΤΟΥ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments