Και η Ιταλία δεν υπογράφει το σχέδιο της ΕΕ για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

0
Dodekanisos

H Ιταλία συγκαταλέγεται στις χώρες που δεν υπέγραψαν την διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση των ΛΟΑΤΚΙ κοινοτήτων. Κάνοντας μάλιστα σχετικές δηλώσεις, η υπουργός Οικογένειας, Γεννήσεων και Ίσων Ευκαιριών της Ιταλίας, Eugenia Roccella (Ευγενία Ροτσέλα), τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ο καθένας μπορεί να επιλέξει ποιον θέλει να αγαπήσει ή να έχει σεξουαλική σχέση. Αλλά η ελευθερία να είσαι όποιος θέλεις να είσαι που υποστηρίζεται στο έγγραφο της ΕΕ είναι ένας ιδεολογικός εξαναγκασμός και μια άρνηση της πραγματικότητας, επειδή η πραγματικότητα του σώματος και της σεξουαλικής σχέσης τελικά δεν μπορεί να αλλάξει».

Σύμφωνα με τον Roccella, «το ότι υπάρχουν γυναίκες και άνδρες θα πρέπει να συνεχίσει να ισχύει. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ανθρωπολογία στην οποία βασίζεται η γονεϊκότητα και η συνέχεια της ανθρωπότητας, γιατί αν καταργήσουμε τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλάζει και η γονεϊκότητα και δεν πρέπει να εκπλαγούμε μετά αν σταματήσουν να γεννιούνται παιδιά».

Η υπουργός τόνισε επίσης ότι «ενώ η ιταλική κυβέρνηση υποστηρίζει τη συμπερίληψη ατόμων που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου και επίσης αντιτίθεται σε οποιαδήποτε τρανσφοβία, αυτή η κυβέρνηση απορρίπτει τις προσπάθειες αλλαγής του θεμελιώδους ανθρώπινου παραδείγματος». Κατηγορεί τους υποστηρικτές της LGBTQ ιδεολογίας ότι «αρνούνται όχι μόνο τη βιολογία, αλλά και το σώμα, το οποίο βασίζεται στη σεξουαλική διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών».

Εκτός από την Ιταλία, οκτώ χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αρνήθηκαν επίσης να υπογράψουν αυτήν τη δήλωση της ΕΕ – συγκεκριμένα η Ουγγαρία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Λιθουανία, η Λετονία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Σλοβακία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments