Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Kαμπάνια ενημέρωσης των πολιτών από την τοπική ΝΔ

Kαμπάνια ενημέρωσης των πολιτών από την τοπική ΝΔ

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας καμπάνιας της ΝΔ για ενημέρωση των πολιτών γύρω από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα αλλά και τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την επίλυση τους, ξεκινά άμεσα η τοπική ΝΔ την ανάληψη πρωτοβουλιών προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτό έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μπακίρης, μιλώντας στους δημοσιογράφους χθες, σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου.

Ο κ Μπακίρης -μεταξύ άλλων- κατηγόρησε την κυβέρνηση ως υπεύθυνη για την απελπισία των Ελλήνων, τονίζοντας πως για την “σωτηρία” της χώρας από την καταστροφή θα πρέπει να απομακρυνθεί σύντομα ο κ Τσίπρας και οι συνεργάτες του από την εξουσία.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ έπλεξε το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως μόνο εκείνος μπορεί να βγάλει την χώρα από το τέλμα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ανάπτυξη είναι η λέξη κλειδί για την επανεκκίνηση της οικονομίας, η οποία θα σηματοδοτήσει την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments