Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ήττα της ΑΕ Κω στον Αρχάγγελο

Ήττα της ΑΕ Κω στον Αρχάγγελο

0
Dodekanisos

Τρεις ακόμα βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος σε εξ΄αναβολής παιχνίδι επικράτησε με 2 – 1 της ΑΕ Κω εντός έδρας. Η διοίκηση του Άρη έδωσε τα έσοδα της αναμέτρησης προς ενίσχυση ενός νεαρού συμπολίτη μας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και έχει ανάγκη.

Στα αγωνιστικά, μετά από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Κω βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την οριστική εξασφάλιση της παραμονής της. Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών, της αρκεί ένας πόντος για να ανανεώσει τη συμμετοχή της στην κατηγορία των “μεγάλων” της Δωδεκανήσου.

Στο παιχνίδι του Αρχαγγέλου, το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Παπαοικονόμου (1 – 0) ενώ στο 30′ ο Οχτάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1 – 1. Στο 44′ όμως ο Δημητριάδης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Σταυρούλιας, Τάσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΆΡΗΣ: Καραγιάννης, Θοδωρή Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού, Δημουλάς, Παπαοικονόμου, Δημητριάδης, Κρεκούκιας(42′ Μουστάκας λτ. – 87’Σφυριαλάς λτ.), Χατζηλιόντας, Γιακουμάκης(32′ Μπαρμπαντώνης λτ.)
ΑΕ ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος, Κεφαλιανός , Ηλιάδης(40′ Πηλιγκός λτ.) Κουρζής, Κοκάρι, Χατζηφούντας, Βασιλειάδης, Ζαΐμι, Οχτάρας, Κεφαλιανός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments