Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ‘Ηττα στην Καλαμάτα

‘Ηττα στην Καλαμάτα

0
Dodekanisos

Την ήττα στην Καλαμάτα από την ομώνυμη τοπική ομάδα με σκορ 1 – 0 γνώρισε ο Διαγόρας. Η “μαύρη θύελλα” με το Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο της κέρδισε μετά από μια μακρά περίοδο που δεν είχε γευτεί τη χαρά της νίκης και έτσι ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Οι Καλαματιανοί είχαν κερδίσει τελευταία φορά στις 19 Οκτωβρίου 2019 στο ίδιο γήπεδο και από τότε “μετρούσαν” δεκατρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, διαγράφοντας μια αρνητικότατη πορεία. Πάντως οι “κυανέρυθροι” έχουν παράπονα από τη διαιτησία καθώς θεωρούν ότι κακώς δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μπαρμπαρούση στο 45′. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Οσμάνατζιτς στο 25′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε από τον διαιτητή ύστερα από μαρκάρισμα του Μανωλάκη στον Ηλιόπουλο. Σε γενικές γραμμές, ο “γηραιός” ήταν καλύτερος μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου με την Καλαμάτα να ανεβάζει στροφές από το 1 – 0 και μέχρι και το τέλος του πρώτο μέρους. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο με τον “γηραιό” να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να φθάσει στην ισοφάριση.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Χριστοφιλέας, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς (79′ Μάκος), Ηλιόπουλος (92′ Καντούτσης), Ιντρίζι (73′ Αλεξόπουλος), Μπουσμπίμπα
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Προβατίδης, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης (79′ Πατσαρούχας), Αθανασίου (59′ Σερτζίνιο), Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας (73′ Γεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments