Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ήττα για …μπελάδες

Ήττα για …μπελάδες

0
DSCN1979
Dodekanisos
Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 3 – 1 από το Περιστέρι, γνώρισε σήμερα η Ρόδος σε αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος. Τα «ελάφια» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο σκορ όμως δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους. Η Ρόδος έχει παράπονα πάντως και από την διαιτησία για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων καθώς υποστηρίζει ότι αρχικά υπήρχε φάουλ πάνω στον Πελέκη (δόθηκε ανάποδα) και μετά τον τερματοφύλακα Ροδανάκη που δεν σφυρίχτηκε. Επίσης οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για κλίμα έντασης και εκφοβισμού που δημιουργήθηκε από παράγοντες των γηπεδούχων και στο κέντρο του γηπέδου και στα αποδυτήρια, χωρίς όμως να λάβει μεγάλη έκταση διότι επενέβη η αστυνομία.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ στο 15’ με τον Ορφανίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο μια ωραία σέντρα του Γκινή και με σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 0 – 1. Στο 40’ έγινε επιθετικό φάουλ πάνω στον Ροδανάκη αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι και ο Μπέλης με κεφαλιά πέτυχε το 1 – 1. Στο 62’ μετά από σοβαρό λάθος στην άμυνα της Ρόδου, ο Ελευθεριάδης από κοντά πέτυχε το 2 – 1 και στο 85’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τζοβάρας ο οποίος στο 92′ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Καντιομοίρη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος (65’ Καλημέρης), Θαμνόπουλος, Πελέκης, Δανάς, Γκινής, Φράγκος, Ορφανίδης (60’ Διακοβασιλείου)
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης, Βασίλογλου, Θανόπουλος, Συμεωνίδης, Χέλμης, Μπόσιος, Αθανασίου (92′ Πριγγούρης), Ελευθεριάδης (80′ Λεβέντης), Μπέλης, Μπονιάκος (89′ Κάππος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments