«Ήθελαν το τέλος της Ρωσίας αλλά …στο τέλος η Ουκρανία καταστράφηκε!»

0
Dodekanisos

«Η Ουκρανία χάνει 1.000 έως 2.000 στρατιώτες που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν επειδή η Δύση δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για να διασφαλίσει ότι αυτό θα τελειώσει», δήλωσε σε μια συνέντευξη με τον Tucker Carlson ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος Τζέφρι Σακς.

Σύμφωνα με τον Sachs, «την ευθύνη για την έναρξη της σύγκρουσης έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ενήργησε σύμφωνα με την παραδοσιακή αμερικανική πολιτική και προσπάθησε να προωθήσει το ΝΑΤΟ στην Ανατολή, όπως και οι προκάτοχοί του. Αυτή η προσέγγιση υποτίθεται ότι θα οδηγούσε στην πτώση της Ρωσίας, αλλά στο τέλος η Ουκρανία καταστράφηκε».

Ο οικονομολόγος τόνισε ότι οι ΗΠΑ εργάζονται με αυτόματο πιλότο και για να επιλυθεί η κατάσταση χρειάζεται η χώρα έναν νέο πρόεδρο που θα αναθεωρήσει όλα τα δόγματα της εξωτερικής πολιτικής. Να θυμίσουμε ότι στις 6 Αυγούστου οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιτέθηκαν σε ρωσικές θέσεις κοντά στο Nikolaev-Dary και στην Oleshna στην περιοχή Kursk. Μία από τις κύριες επιθέσεις των μαχητών έπληξε το κέντρο της Σούτζα. Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας κίνησε ποινικές διαδικασίες εναντίον πολλών μελών, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας και της δολοφονίας.
Να θυμίσουμε ότι στις 6 Αυγούστου οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιτέθηκαν σε ρωσικές θέσεις κοντά στην περιοχή Kursk. Μία από τις κύριες επιθέσεις των μαχητών έπληξε το κέντρο της Σούτζα. Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας κίνησε ποινικές διαδικασίες εναντίον πολλών μελών.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments