Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!

Ήταν κάτι παραπάνω από τέλεια!

1
DSC01991
Dodekanisos
DSC01996DSC01997DSC01998DSC02002DSC02003DSC02011DSC02028DSC02041DSC02056DSC02086DSC02090DSC02095Η Χάλκη είναι από τις ομάδες εκείνες που πραγματικά διαθέτει μεγαλείο ψυχής….δεν είναι μόνο το ότι έχουν για σημαία τους το” ευ αγωνίζεσθαι” και το” fair Play”, αλλά κυρίως ποτέ δεν μεταβιβάζουν τα λάθη τους σε άλλους, ούτε διαμαρτύρονται…Έχουν μάθει πάντα να σκύβουν το κεφάλι ,ακόμα και όταν αδικούνται όπως και ποτέ δε δημιούργησαν το παραμικρό σε δημοσιογράφο, αντίπαλο, διαιτητή, φίλαθλο. Μια, δύο ”εξάρσεις” ·που σημειώθηκαν από τις απανωτές ήττες και εξαιτίας της τύχης που τους έχει συνεχώς γυρισμένη τη πλάτη.. τιμωρήθηκαν πρώτα από τους ίδιους και μετά από την διοργανώτρια αρχή. Το Σάββατο καρτάφεραν να κερδίσουν δίκαια και καθαρά την ομάδα της Δόξας Ψίνθου , δώρο που ήρθε την κατάλληλη στιγμή μιας και την μέρα αυτή είχαν οργανώσει γλέντι στα Άστρα στα πλαίσια ενίσχυσης της ομάδας.
Το πόσο τέλεια ήταν η βραδιά δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε και με απλές εικόνες…καθώς το παρών έδωσαν πολλά γνωστά πρόσωπα του ποδοσφαιρικού χώρου όπως ο κ. Κωτικώστας με τη σύζυγο  του, ο κ. Σαββάκης με τον κουμπάρο του και πρώην πρόεδρο των Ιπποτών, ο γνωστός σε όλους μας φωτογράφος Βίκτωρας με τη γυναίκα του, ο κ. Κάλλιστος με τα της συζήγου του, ο κ. Κόκκινος, Κ. Ψυλλάκης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος κ.α.
Ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο παίχτης της Χάλκης Φωτιάδης ο οποίος εντυπωσίασε με τις χορευτικές του ικανότητες , όπως επίσης και ο Ψαράς, Ο Σιδεράτος , Πανούσης και Χουσεΐν Ταμπάκ που προτίμησαν να ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο πάνω στο τραπέζι…. Τέλος ο προπονητής της ομάδος Αγγελος Φραγκάκης προς το τέλος της βραδιάς έκανε την κλήρωση για ένα ανδρικό ρολόι , ένα γυναικείο και ένα στυλό  το οποίο κέρδισαν τα πρώτα τραπέζια πίστα. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πραγματικά όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργιος
Γιώργιος
12 years ago

Η καλύτερη ομάδα για φέτος με πολύ άξια παιδιά και τρομερούς χαρακτήρες !

Ο προπονητής τους είναι άξιος θαυμασμούς και σημειώσατε ότι η Χάλκη δεν έχει κάν γήπεδο στο νησί τους !

Μακάρι να ήταν όλες οι ομάδες σαν την Χάλκη.

Α και συγχαρητήρια για την καθηλωτική νίκη επι της μίζερης Δόξας Ψίνθου που σκάσαν απ το κακό τους !