Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ιστορικής σημασίας νίκη!»

«Ιστορικής σημασίας νίκη!»

3
stavridis savvas
Dodekanisos

Δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό με τον Τσούφιο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Μαριτσών, ο προπονητής του Αστέρα Μασσάρων Σάββας Σταυρίδης. Ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο και αρκέστηκε να μιλήσει μόνο αγωνιστικά. Συγκεκριμένα μας είπε:
«Ξεκινήσαμε καλύτερα από τον αντίπαλο μας. Στα πρώτα είκοσι λεπτά υπερτερούσαμε σε όλους τους τομείς. Δυστυχώς για εμάς ήρθε ένα κρύο γκολ και κάπως μας αποδιοργάνωσε. Βρήκαμε όμως τις ισορροπίες μας μέχρι τέλος του ημιχρόνου. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας στην επανάληψη και τον κάναμε πιο επιθετικό. Δεν το φοβήθηκα το παιχνίδι παρά το ότι χάναμε με 1- 0. Το αποτέλεσμα, ήταν να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα. Στα παιδιά είπα πριν τον αγώνα ότι θέλαμε αυτή τη νίκη γιατί για εμάς θα ήταν ιστορική. Δεν είχαμε κερδίσει ποτέ σε αυτό ο γήπεδο. Τους ζήτησα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αφιερώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους μας που έδωσαν βροντερό παρών καθώς και στον Ερτζάν Κιλασίν που διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό που είχε στο κεφάλι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
κλεφτης
κλεφτης
8 years ago

Χαίρετε μας ρε κοιμισμένο

Αρματολος, Mασαρι
Αρματολος, Mασαρι
8 years ago

Τσουζι Σουζι???? σε χαιρετησε μα δεν ειδες κραταγες με παθος την αγαπημενη σου σταση (sirina)

ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣΑΡΕΝΟΣ
ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΜΑΣΑΡΕΝΟΣ
8 years ago

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΑ!!! ΑΞΙΟΣ!!! ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ!!!!