Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Εισπράξαμε σεβασμό από τους αντιπάλους»

«Εισπράξαμε σεβασμό από τους αντιπάλους»

0
Dodekanisos

Αφιερωμένη στον Τάλαρο η παραμονή

Η Δόξα Καρδάμαινας κέρδισε την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία της Δωδεκανήσου και τα συναισθήματα είναι ανάμειχτα από την χαρά που ένοιωσαν οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση.

Το επίτευγμα τους, αφιερώθηκε στην μνήμη του αείμνηστου Παναγιώτη Τάλαρου που πριν φύγει από κοντά τους ζήτησε μια επιθυμία «να κρατήσετε την Δόξα στην κατηγορία». Όλοι μαζί το έκαναν πράξη και πλέον αισθάνονται καλύτερα για αυτό που πέτυχαν προς τιμή του ιδρυτή της ομάδας τους.

Μιλήσαμε με τον προπονητή της Δόξας, τον Δημήτρη Χρυσόπουλο, ένα νεαρό τεχνικό που με την δική του σφραγίδα η ομάδα της Καρδάμαινας έδειξε πολλά καλά στοιχεία στους αγωνιστικούς χώρους και παράλληλα εμπιστεύθηκε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός ότι το εγχείρημα που ξεκίνησαν από το καλοκαίρι του 2016 θα είχε πολλές δυσκολίες.

ΕΡ. Δημήτρη πες μου τα συναισθήματα σου για την παραμονή της ομάδας σου στην Α΄ κατηγορία.

ΑΠ. Νοιώθω δικαίωση όχι μόνο εγώ αλλά και όσοι μείναμε μέχρι το τέλος, να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει ως ομάδα και ως εκπρόσωποι της επιθυμίας του αείμνηστου Παναγιώτη Τάλαρου, να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

ΕΡ. Μπορείς να μου αναφέρεις τα θετικά και τα αρνητικά του φετινού πρωταθλήματος;

ΑΠ. Στα θετικά είναι ο μεγάλος σεβασμός που εισέπραξα και εγώ και η ομάδα από την πλειοψηφία των αντιπάλων. Ακόμη στα θετικά τοποθετώ τα νεαρά παιδιά που από επιλογή αλλά και λόγω των καταστάσεων, πήραν χρόνο και εμπειρίες σε ένα δυναμικό και ιδιαίτερο πρωτάθλημα.

Επίσης στα θετικά είναι και η συνολική δοκιμασία της διαχείρισης των συναισθημάτων αλλά και της προέκτασης των ορίων της αντοχής σε ψυχικά αποθέματα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στα δεδομένα των πρέπει, γιατί να παραμείνει μια ομάδα στην κατηγορία.

Στα αρνητικά συμπεριλαμβάνω μόνο τα ερωτηματικά που πλέον υπάρχουν, για να δω αν παραμένοντας στον χώρο και παίζοντας το παιχνίδι που πολλοί θέλουν , μπορεί κανείς να κοιτά στον καθρέπτη και να μιλά ή να οραματίζεται για ένα καλύτερο και πιο καθαρό αύριο στο ποδόσφαιρο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments