Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισόπαλος ο Διαγόρας, “φωνάζει” για την αποβολή

Ισόπαλος ο Διαγόρας, “φωνάζει” για την αποβολή

0
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι του Διαγόρα με τον Μακεδονικό στο Δημοτικό Στάδιο “Διαγόρας” της Ρόδου στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League 2. Οι «κυανέρυθροι» έμειναν με δέκα παίκτες στην εκπνοή του ημιχρόνου (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ολιβέρι) με αποτέλεσμα το έργο τους να γίνει πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο. Στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε να πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Διαγόρα να προσπαθεί περισσότερο με αντεπιθέσεις.

Σημειώνεται ότι στο 62’ ο Μακεδονικός σκόραρε με τον Παντεκίδη (με κεφαλιά) αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Στο 69’ οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν όταν ο Μανιάς έκανε την κοντή προβολή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσιλιγγίρης, Κατσουλίδης, Δημητρίου, Δημόπουλος, Νικόλης (66’ Μανωλάκης), Γαρουφαλιάς, Παπαδόπουλος (83’ Μπρέγκου), Τσιαντούλας, Καζάου (49’ Κοκκίνης), Ολιβέρι, Μανιάς (83’ Λιούμης)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Ταλιχμανίδης, Τοπαλίδης, Πέδρο Λούκας (46’ Παντεκίδης), Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (62’ Χάσεκ), Ραμίρεζ, Ζαφειράκης (71’ Καρτάλης), Σιχαρουλασβίλι (71’ Γιακουμάκης), Κουϊρουκίδης (83’ Χερίδης)

“Φωνάζει” ο Διαγόρας
Έντονα παράπονα για την αποβολή του Αγεντίνου έχει ο “γηραιός”. Στο ημίχρονο μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα: “Ο Διαγόρας διαμαρτύρεται εντονα για την διαιτησία του κ.Περράκη στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τον Μακεδονικό.Η φάση που εδειξε το κακό πρόσωπο του διαιτητή είναι η κόκκινη κάρτα στον Ολιβέρι στο 45′. Κάρτα που δεν βγαίνει με τίποτα απο το τσεπάκι του Διαιτητή. Παράπονα υπάρχουν και για τις υποδείξεις του κ.Νικολάου. Ετσι δεν επανέρχεται κανείς διαιτητής στη Σούπερ Λίγκα…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ”.

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε ακόμα μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
“Διαμαρτυρομαστε έντονα και ζητάμε την επέμβαση του αρχιδιαιτητη κ Λανουα! Δείτε τις φάσεις στον σκαι και θα καταλάβετε τι έκαναν σήμερα διαιτητής και επόπτης.. κ. Περράκη αυτοί που σας υποβίβασαν έκαναν λάθος έπρεπε να σας διαγράψουν από τους πίνακες! κ. Περράκη πάρτε και τον λαισμαν τον κ. Νικόλαου και αφήστε το ποδόσφαιρο στην ησυχία του! Δεν έχει ανάγκη από εσάς και τους ομοίους σας!
Ενδεικτικά αναφέρουμε τη φάση του 94′. Ο Τσιλιγγίρης κερδίζει τη μπάλλα κι οταν σηκώνεται απ το έδαφος σπρώχνεται ξεκάθαρα απο αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Το επιθετικό φάουλ εγινε κόρνερ υπέρ του Μακεδονικού. Ηθελε τον Διαγόρα στην περιοχή του ο κύριος… Τα σχόλια δικά σας…Περράκης ποτέ ξανά…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments