Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Αναγέννηση και Αστέρας

Ισόπαλοι Αναγέννηση και Αστέρας

0
asteras anagennisi
Dodekanisos
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής για την Β’ Κατηγορία Αναγέννηση Έμπωνας και Αστέρας Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκε ο Μοσχής.
Αναγνωριστικό ήταν όλο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, αφού και οι δύο πλευρές δεν έφθαναν με αξιώσεις στις δύο εστίες, με τις φάσεις να είναι λιγοστές.Στο δεύτερο 45λεπτο ήρθαν οι φάσεις και κατ’ επέκταση και τα γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Μήτρου που υποδέχθηκε ωραία την βαθιά μπαλιά που του έγινε και αφού προσποιήθηκε τον Μακαρούνα έγραψε το 1-0 με πλασέ .Από εκείνο το σημείο και μετά ο Αστέρας Παστίδας άρχισε να ανεβάζει στροφές και να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Μία πίεση που του απέφερε καρπούς στο 81ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι στο χέρι του Κατωτικίδη μετά από σουτ του Καλαγρή.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλιάι που ευστόχησε για το 1-1. Η κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους  βγήκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης στο 86′ και την είδε ο Μοσχής .
Οι συνθέσεις:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ: Αναστασάς, Γιασιράνης Ι, Παπαθεοδωράκης (85΄ Σφυράκης Μ.), Χριστοδούλου, Νικολής, Μήτρου Π., Βαρέλης (75΄ Λογοθέτης), Μερσιώτης, Κατωτικίδης, Μήτρου Ν, Τσιώνης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ:Μακαρούνας, Καλαγρής, Καρύδης, Γιαννακόπουλος, Λεωνίδου (46΄ Λιαμής Μ.), Αβντουλάι (53΄ Ζωάννου), Μοσχής, Μωϊσάκος, Τομάζος, Αλιάι (90΄ Λιαμής Ε.), Πολυχρόνης (70΄ Κόρρα)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments