Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Κάλυμνο

Ισοπαλία στην Κάλυμνο

0
kalimniakos aera
Dodekanisos

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Καλυμνιακό και Κλεόβουλο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας . Καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 17΄ με δυνατό σουτ του Τσαγκάρη. Στο 23΄ ο διαιτητής Αντωνας καταλόγησε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με τον Ζερβό να λέει ¨οχι¨ στην εκτέλεση του Γαιτάνου, χάνοντας έτσι μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να ισσοφαρήσουν . Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα ήταν ελαφρώς καλύτεροι και μπόρεσε να πάρει το βαθμό της ισσοπαλίας με κοντινή προβολή του Κακλαμάνου στο 88΄. Ο Καλυμνιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο χρόνο που είχε απομείνει με αποτελέσμα να παίρνει μόλις ένα πόντο, φτάνοντας έτσι στη ζώνη του υποβιβασμού με 13 βαθμούς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς ( Ωραιόπουλος, Πατσιαούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κοτσάνης, Καμπούρης, Τσαγκάρης, Μούστος, Καννής, Τρικοίλης Γ., Φράγκος, Κανέλλης (64’ Χουρδάς), Βεζυρόπουλος (76’ Τσικοίλης Σκ.), Κλειδαράς (85’ Ζεμπιλλάς).
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κουκουτσέλας, Σελιμάι (85’ Κολιοκώστας), Κωστάκης, Κακλαμάνος Ε., Ανδρεόπουλος, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Νικηταράς (78’ Αναστασιάδης), Διάκουλας.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments