Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στ’ Αφάντου

Ισοπαλία στ’ Αφάντου

0
aera_ialisos
Dodekanisos
Οι πολλές προσωπικές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα του ΑΕΡΑ με τον Ιάλυσο για την 6η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου ο οποίος τελείωσε ισόπαλος με σκορ 1 – 1. Οι 800 και πλέον θεατές που έδωσαν το παρών στο γήπεδο είδαν ένα μέτριο στο μεγαλύτερο του διάστημα παιχνίδι που είχε πάντως να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις και ένα χιτσκοκικό φινάλε. Άλλωστε και τα δυο τέρματα, επιτεύχθηκαν στα τελευταία έξι λεπτά. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη ενώ στην επανάληψη παρά το ότι ο Ιάλυσος έδειχνε να ελέγχει κατά διαστήματα τον αγώνα, εντούτοις ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να βρει τους ελεύθερους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.
Φάσεις και γκολ
Στο 31’ ο Στεργαλάς πάσαρε στον Τριχιά ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε άστοχα χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 33’, ο έμπειρος σέντερ φορ πήρε τη μπάλα και πάλι σε καλό σημείο (λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή), όμως έχασε το κοντρόλ και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.
Στο 35’ ο Αξιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Γαϊτάνος έκανε την κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 37’ ο Σπάρταλης έκανε ένα πολύ ισχυρό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή όμως δεν μπόρεσε να βρει τον επιθυμητό στόχο.
Στο 40’  ο Κυριαζής έκανε μια επέλαση από τα δεξιά.  Έκανε την παράλληλη σέντρα όμως ούτε ο Τριχιάς ούτε και ο Στεργαλάς πρόλαβαν τη μπάλα για να την προωθήσουν στα δίχτυα.
Στο 43’ ο Στεργαλάς έκανε σέντρα. Ο Τριχιάς πήδηξε για κεφαλιά αλλά δεν «βρήκε» τη μπάλα και ο επερχόμενος Κυριαζής έκανε το σουτ για να στείλει τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 61΄ο Στεργιόπουλος με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από την αντίπαλη εστία και να καταλήξει άουτ.
Στο 71’ μετά από προσπάθεια των φιλοξενούμενων η μπάλα χτύπησε στον Στεργαλά. Ο διαιτητής Σάββας Τσοπανάκης «είδε» χέρι και αμέσως σφύριξε πέναλτι. Πηγαίνοντας προς την άσπρη βούλα οι παίκτες του ΑΕΡΑ έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε τον «βοηθό» Θωμά Πατσιόπουλο (ήταν στο άλλο μισό γήπεδο και μάλλον πήγε σε αυτόν επειδή είχε καλύτερη ορατότητα της συγκεκριμένης φάσης) και μετά από λίγο πήρε πίσω την απόφαση του και το παιχνίδι συνεχίστηκε με ελεύθερο διαιτητή.
Στο 84’ ο Κεφάλας έκανε λάθος απομάκρυνση της μπάλας, στέλνοντας την πάνω στον Γιώργου ο οποίος από το κέντρο (!) του γηπέδου με μακρινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0)
Στο 87’ ο Κατσιδώνης δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και ο Παπαδόπουλος που καραδοκούσε, από κοντά πέτυχε το 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Θωμάς Πατσιόπουλος και Νίκος Κακάνης. Στο 73’ ο Ντάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτριονη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Κατσιδώνης, Κωστάκης, Λαουδίκος, Καλογήρου, Ντίκ, Γιώργου, Γιαννακάκης, Τριχιάς (83’ Τζότζολης), Στεργαλάς (90’ Διακίδης), Κυριαζής
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Μαριάς, Πιτσουρδάκης (85’ Παπαδόπουλος), Παφιάκης, Κρομμύδας, Αξιώτης, Καρπαθάκης, Αλή Ογλού, Σπάρταλης, Γαϊτάνος (46’ Στεργιόπουλος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments