Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ισοπαλία με ένταση στο φιλικό Ιάλυσου και Διαγόρα

Ισοπαλία με ένταση στο φιλικό Ιάλυσου και Διαγόρα

0
Dodekanisos

Σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο, Ιάλυσος και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Τα νεύρα κυριάρχησαν και στο πρώτο και αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Η αρχή έγινε στο 35’ όταν ο Σταυλάς δέχθηκε αγκωνιά από τον Κρητικό με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να έρθουν στα χέρια και να χρειαστεί η επέμβαση των ψυχραιμότερων προκειμένου να μην ξεφύγει και άλλο η κατάσταση. Στην επανάληψη τα νεύρα έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους με το … καλημέρα όταν ο Αντωνάς απέβαλλε τον Δήμα και ο παίκτης δεν ήθελε να αποχωρήσει. Ακολούθη σαν διαβουλεύσεις για περίπου 20 λεπτά με αποτέλεσμα ο αγώνας να συνεχιστεί αργότερα.
Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μισέλ (1 – 0) και το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε ο Παγώνης στις καθυστερήσεις με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Τσούπρος, Μακρυδημήτρης, Κόλα, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Μισέλ, Γεωργίου, Κορέτας, Στεφανίδης, Σταυλάς (Έπαιξαν και οι Αρχοντούλης, Στρίγκας, Ομπίνα, Σ. Καραμανώλης, Αποστολάτος και Ζωάννου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ξενοδόχοφ, Προβατίδης, Γερόλυμος, Παγώνης, Κρητικός, Δήμας, Μπαξεβάνος, Μπουρλάκης, Ντουαλά, Γούλας, Χατζησάββας ) Έπαιξαν και οι Τσαγκάρης, Καρπαθάκης, Ντερτιλής, Γιώργου, Γλυνός και Κόρλος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments