Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ισόπαλοι χωρίς τέρματα με μέτρια εμφάνιση

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα με μέτρια εμφάνιση

0
rodos_omada_maritsa
Dodekanisos
Με ολοφάνερη την απουσία αγώνων η Ρόδος έμεινε στο στείρο 0-0 απέναντι στην ομάδα των Φανών στο σημερινό μεταξύ τους φιλικό στις Φάνες. Τα ” ελάφια” παρουσίασαν την πολύ λογική εικόνα ανετοιμότητας σε ρυθμό και φρεσκάδα. Στο παιχνίδι που ήταν κυρίως πρόβα αγωνιστικότητας λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ’ εθνικής  που ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου, ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης είχε την ευκαιρία να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές που είχε στο μυαλό του σε θέσεις και παίχτες, αλλά σίγουρα η πρεμιέρα του περιφερειακού πρωταθλήματος θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας, στον οποίο το σημαντικότερο ήταν ότι οι παίκτες ξέφυγαν από την καθημερινότητα των προπονήσεων.  Τα ευχάριστα ήταν η καλή κατάσταση του Πελέκη , τα πρώτα στοιχεία της κλάσης του Αρχοντάκη, αλλά και η απόδοση του Θαμνόπουλου, Δανά και Καντιμοίρη στους οποίους μίλησε περισσότερο η πείρα. Ο αγώνας εξελίχθηκε περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου , με λιγοστές φάσεις για γκολ , ενώ οι “πράσινοι”  έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα όταν ο Πελέκης έκανε σουτ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ρόδος αγωνίστηκε χωρίς Σκαρλάτο και Παπαδόπουλο ενώ χρέη διαιτητή εκτέλεσε ο γιος του κ. Παπουρδάνου μετά από κακή συνεννόηση με το Τ.Ο.Δ.( ήταν να διαιτητεύσει ο Καραγιάννης αλλά δεν μπόρεσε να παει).

Με την φανέλα της Ρόδου, έπαιξαν οι ακόλουθοι παίκτες:
Αρχοντάκης, Γιορμπαλίδης, Καρπαθάκης, Πελέκης, Πατούχος, Καταπόδης, Δανάς, Σταμάτης Καντιμοίρης, Φράγκος, Ορφανίδης, Θαμνόπουλος (Έπαιξαν και οι Γκινής, Τόππος, Χατζηπαυλής, Κιλασίν, Σώτα, Νίκανδρος, Ριζόπουλος, Γιώργας και Καλημέρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments