Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ήρθε η ώρα να πληρώσουν …τη νύφη

Ήρθε η ώρα να πληρώσουν …τη νύφη

0
Dodekanisos

Έξι χρόνια μετά, θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελές Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, πέντε Αλβανοί οι οποίοι είχαν κυριολεκτικά ρημάξει τα σπίτια νεονύμφων, αφού εκμεταλλευόμενοι την απουσία της οικογένειας που βρισκόταν στο γάμο, έμπαιναν στα σπίτια κι αφαιρούσαν από χρυσαφικά και χρήματα μέχρι  ηλεκτρικές συσκευές.

Στο σκαμνί θα καθήσουν και δυο ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίου, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αγόραζαν τα κλεμμένα κοσμήματα και στη συνέχεια τα μεταπουλούσαν σε έμπορο της Αθήνας.

Η αστυνομία μετά από συνεχείς καταγγελίες αξιοποίησε πληροφορίες και την έστησε έξω από σπίτι που θα γινόταν γάμος στις 3 Δεκεμβρίου 2011, όπου και τους έπιασε  όλους στα πράσα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στα σπίτια τους βρέθηκαν προϊόντα κλοπών από τις διαρρήξεις καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Τότε η αστυνομία εξιχνίασε έντεκα διαρρήξεις που έγιναν σε Ιαλυσό, Ρόδο, Καλυθιές, Ασγούρου, Φαληράκι, Κολύμπια και Κοσκινού.

Η μπάζα από τα κλοπιμαία έφτασε να ξεπεράσει τις 100.000 ευρώ σε χρήματα και χρυσαφικά κι απομένει να δούμε με την απόφαση του δικαστηρίου, ποιος και πόσο θα πληρώσει τη νύφη…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments