Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό»

«Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό»

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να πετύχει σπουδαία πράγματα με την τη φανέλα του Διαγόρα εμφανίζεται το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» Δημήτρης Μπουρούς. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή για την σεζόν, αλλά και τους στόχους του με τον «γηραιό».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μπουρούς στο News12.gr :

Πως νιώθεις για την μετεγγραφή σου στον Διαγόρα;

« Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα τόσο υγιές και ιστορικό σωματείο όπως ο Διαγόρας. Η ομάδα του Διαγόρα διαθέτει μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι συνηθισμένη στο να πρωταγωνιστεί».

Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας για την νέα σεζόν.

« Στόχος της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα είναι να πρωταγωνιστήσει.  Στον Διαγόρα ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και ανάλογα με τα αποτελέσματα μέσα στην χρονιά θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Ποιά είναι η άποψη σου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

« Θεωρώ πως και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Κάθε ομάδα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει εάν θέλει να μην έχει μπλεξίματα».

Μια υπόσχεση για τον κόσμο του Διαγόρα;

« Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να πετύχουμε κάτι καλό την νέα χρονιά».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments