Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ηλυσιακός – Ιάλυσος LIVE

Ηλυσιακός – Ιάλυσος LIVE

0
ilisiakos ialisos2
Dodekanisos

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, ο Ιάλυσος «δοκιμάζεται» σήμερα στις 3μ.μ. στο γήπεδο του Ζωγράφου με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός Πέτρος Μίχος δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Σταυλά, Καρπαθάκη και Παπαδημήτρη. Η αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» των «ερυθροκίτρινων» είναι διάχυτη και άπαντες ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Το news12 θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη στο παιχνίδι. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πατάτε το κουμπί του refresh ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Περιπου 80 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο “Γρηγόρης Λαμπράκης” στου Ζωγράφου.

Καλοκαιρινός ο καιρός στην Αθήνα.

Μια ενιαία κερκίδα έχει το γήπεδο του Ηλυσιακού με κιτρινόμαυρα πλαστικά καθίσματα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε πιο κάτω.

15.02: Στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ομάδες, σε πολύ λίγο θα ξεκινήσει ο αγώνας. Ακολουθούν οι καθιερωμένες χειραψίες.

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ηλυσιακού κάνει ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη σέντρα. Περίπου 150 άτομα στο γήπεδο.

Στο 3′ ο Θανόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή και πλάγια αλλά το σουτ που έκανε εξουδετερώθηκε από τον Λουτριώτη (μπλόκαρε σταθερά). Αυτή ήταν η πρώτη φάση στο παιχνίδι.

Στο 8′ πρώτη φάση για τον Ιάλυσο όταν ο Λιόσης σούταρε έξω απ΄πο την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 10′ ο Λιόσης προσπάθησε να σουτάρει δυο διαδοχικές φορές μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η άμυνα του Ηλυσιακού κόντραρε και στις δυο περιπτώσεις. Η μπάλα χτύπησε πάνω στον Μπίρη.

Ισορροπημένο παιχνίδι μετά από 13 λεπτά με τον Ιάλυσο να προσπαθήσει να το φέρει στα μέτρα του. Σκληρό παιχνίδι έως τώρα με αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Μετά από 18 λεπτά αγώνα, υπάρχουν στιγμές που πιέζει ο Ηλυσιακός την άμυνα του Ιάλυσου αλλά στο 16′ μετά από συνεργασία Μαθιού και Κοιλιάρα, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά τον πρόλαβε ο Θυριόπουλος ο οποίος τον ανάγκασε να χάσει τη μπάλα. Ήταν μια καλή στιγμή για τον Ιάλυσο.

Στο 20′ ο Στρίγκας μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σαχίνη πέφτοντας κάτω με τον διαιτητή να δίνει επιθετικό φάουλ και να εξαγριώνει τους γηπεδούχους.

Στο 22′ ο Παφιάκης με κεφαλιά πάσα έβγαλε τον Κοιλιάρα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο “βοηθός” σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας οφσαϊντ σε μια φάση που δεν πρέπει να ήταν.

Βαρύς  ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Σε κάποια σημεία έχει πολύ λάσπη.

Δεν έχει ρυθμό το παιχνίδι το οποίο είναι αρκετά σκληρό και με πολλά φάουλ.

Εικοσιέξι λεπτά αγώνα με την μπάλα να …ταλαιπωρείται τις περισσότερες φορές στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο 30′ μικρή διακοπή στο παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Αθανασίου ο οποίος περνάει εκτός.

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό για τον Αθανασίου ο οποίος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίζει κανονικά.

Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία του Ιάλυσου καθώς μπορεί και κρατάει άψογα μακριά από την εστία της τους παίκτες του Ηλυσιακού.

Στο 32′ ο Μαθιός με ατομική προσπάθεια και σουτ από τα όρια της περιοχής ανάγκασε τον Κουρεπίνη να πέσει στη γωνιά του και να μπλοκάρει τη μπάλα.

ΓΚΟΛ 1 – 0 για τον Ηλυσιακό:
Στο 33′ o Σαμπανάϊ κέρδισε κόρνερ από τον Αθανασίου. Ο Θανόπουλος εκτέλεσε, o Λουτριώτης έκανε άστοχη έξοδο και ο Πουλάκος με κεφαλιά από το κέντρο της άμυνας πέτυχε το 1 – 0.

ΓΚΟΛ 2 – 0 για τον Ηλυσιακό: Στο 38′ ο Θανόπουλος έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Πουλάκο στοπ ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και αυτός με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” του Λουριώτη κάνοντας το 2 – 0.

Πεντάλεπτο μπλακ άουτ για τον Ιάλυσο που δέχθηκε δυο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και χωρίς να έχει κλασική ευκαιρία ο Ηλυσιακός μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στο 40′ έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να μην έχει συνέλθει ακόμα από τα δυο γκολ που έχει δεχθεί.

Όρθιος και αρκετά σκεπτικός ο Πέτρος Μίχος ο οποίος σήκωσε και τρεις παίκτες για ζέσταμα.

Στο 42′ ο Ρεκλείτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 43′ ο Κοιλιάρας μπήκε στην περιοχή και έκανε μια σέντρα προς τον Μαθιό αλλά ο Κουρεπίνης βγήκε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Σπάρταλης έκανε σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφθασε σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή τουτ Ηλυσιακού όπου ο Κοιλιάρας την κατέβασε και έκανε ένα σουτ όχι όπως θα ήθελε καθώς η μπάλα πήρε εξωτερικά φάλτσα με αποτέλεσμα να φύγει άουτ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στου Ζωγράφου με τον Ιάλυσο να χάνει με 2 – 0. Αλλαγές όπως φαίνεται ετοιμάζει ο Μίχος ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 48′ ο Πουλάκος μπήκε στην περιοχή (ενώ τον καταδίωκε ο Κοκκίνης) και έκανε τοι σουτ από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 49′ ο Παφιάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χατζηγιαννακό αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 51′ ο Σαμπανάϊ, πέρασε τη μπάλα στον Πουλάκο και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 55′ έχουμε φθάσει στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να δείχνει ότι έχει συνέλθει. Το παιχνίδι έχει αποκτήσει καλύτερο ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να αναπτυχθούν από τα δεξιά και να απειλήσουν με σέντρες είτε του Κοιλιάρα, είτε του Παφιάκη.

Καμία ουσιαστικά ευκαιρία στα τελευταία λεπτά με τον ρυθμό και πάλι να πέφτει. Ο Ιάλυσος δεν έχει καταφέρει ακόμα να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 64′ είδε την κίτρινη κάρτα ο Φυλακούρης για μια αψημαχία με τον Πουλάκο.

Δυο κόρνερ σερί έχει κερδίσει ο Ηλυσιακός. Το δεύτερο το εκτέλεσε ο Θανόπουλος στο 69′ και ο Σαμπανάϊ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λουτρώτη.

Μετά το πρώτο καλό δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου,  ο Ιάλυσος δεν μπορεί να απειλήσει.

ΓΚΟΛ 3 – 0 για τον Ηλυσιακό. Στο 71′ ο Σαμπανάϊ έφυγε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή χωρίς να τον προλάβει κανείς, έσπασε τη μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Πουλάκος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3 – 0. Χατ τρικ για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και του Ηλυσιακού ο οποίος έφθασε πλέον τα δέκα γκολ.

Το παιχνίδι έχει στραβώσει για τα καλά πλέον για τον Ιάλυσο με τον Ηλυσιακό να φαίνεται πως αγκαλιάζει τη νίκη.

Παιχνίδι κέντρου στα τελευταία λεπτά με τον Ιάλυσο να μην δείχνει ικανός για να κάνει κάτι.

Δεν πιέζει και ο Ηλυσιακός πλέον και η μπάλα παίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Καθιστός πλέον και ο Πέτρος Μίχος. Πολύ δύσκολο να αλλάξει έτσι και αλλιώς κάτι.

Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο Ηλυσιακός και ο Πουλάκος. Φαίνεται πως ο Λουστιάνο Ντε Σόουζα έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Ζωγράφου.

Στο 84′ ο Κοιλιάρας πήρε τη μπάλα από τα αριστερά και έξω από την περιοχή κάνοντας το σουτ στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει μακριά από την αντίπαλη εστία και να καταλήξει άουτ.

Κανένα ενδαφέρον πλέον στο παιχνίδι. Οι παίκτες και των δυο ομάδων, απλά περιμένουν το σφύριγμα της λήξης από τον Κορίνθιο διαιτητή.

ΓΚΟΛ 4 – 0 για τον Ηλυσιακό. Στο 91′ ο Αμανατίδης έκανε τη σέντρα και ο Πουλάκος από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στου Ζωγράφου 4 – 0 για τον Ηλυσιακό.

ilisiakos gipedo

Διαιτητής είναι ο Νεοφυτιάδης (Μπετσόγλου, Σεφέρης) από τον Σύνδεσμο της Κορίνθου
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (80′ Παπαδημητρίου), Θυριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (66′ Φούντας), Μπουτσούλας, Σαμπανάϊ (74′ Φλέγγας), Θανόπουλος, Πουλάκος
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης (74′ Λύρας), Σαχίνης (46′ Φυλακούρης), Αθανασίου, Χεμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης, Μαθιός (63′ Χατζηκοσμάς), Κοιλιάρας 

Ανταπόκριση: Γιώργος Γραμματικός
ilisiakos ialisos1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments