Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ικανοποίηση για τους μικρούς

Ικανοποίηση για τους μικρούς

0
rodiakos rodos2
Dodekanisos

Ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα της Ρόδου για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ροδιακό, Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος και στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας. Αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλε ο προπονητής Δημήτρης Σκούνας και οι συνεργάτες του από το χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ροδιακό (3 – 1). Όσοι χρησιμοποιήθηκαν άφησαν σε γενικές γραμμές καλές εντυπώσεις και ικανοποίησαν τον προπονητή τους. Όλοι οι νεαροί είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που κάνουν και να πάρουν και την επόμενη ευκαιρία που θα τους δοθεί. Για την ομάδα μας είναι σημαντικό βέβαια που συνεχίζει και στον θεσμό του κυπέλλου και θα προσπαθήσει να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.
-Συνεχίζεται η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι εντός έδρας με τον Διαγόρα Βατίου. Οι Ευγενικός και Παυλίδης δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού τους και συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments