Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ηγέτη και σκόρερ τον Σπαχιού

Με ηγέτη και σκόρερ τον Σπαχιού

0
spaxiou
Dodekanisos

Με τον Σπαχιού να σημειώνει τρία τέρματα, ο Απόλλων Καλυθιών πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο του απέναντι στην Αναγέννηση του Έμπωνα την οποία κέρδισε με 1 – 0. Οι παίκτες του Χρυσόστομου Χάσταλη δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία για να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Μόλις στο 8’ ο Σπαχιού με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 1 – 0 και στο 13’ ο ίδιος παίκτης ένα ωραίο σουτ έκανε το 2 – 0. Στο 34’ ο Νικολός έκανε τη σέντρα και ο Κωνσταντάκης στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκολ για να γίνει έτσι το 3 – 0. Στο 52’ ο Καντιμοίρης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα και από κοντά έκανε το 4 – 0. Στο 58’ ο Σπαχιού και πάλι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Κάλτσης, Νικολός, Τσακίρης (55’ Μαραγκάκης), Κυρίτσης, Συμεωνίδης (60’ Μιχαλάς), Ζουρούδης, Σπαχιού (65’ Ταντίκης), Κούρτη, Καντιμοίρης, Σαπαλίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης Ε. Παναγιώτης, Πεζουβανάκης (46’ Σφυράκης), Τσαγκαράκης, Κωνσταντάκης, Λογοθέτης, Χατζηγιαννάκης Σ., Γιασιράνης Ν., Φιακέτι (70’ Παπαθεοδωράκης), Σακαρέλης, Δημητρόπουλος (60’ Χατζηγιαννάκης Π.), Φλοσκάκης Ν. Π.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments