Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Καλημέρα Γ’ Εθνική!

Καλημέρα Γ’ Εθνική!

14
15
Dodekanisos

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Μετά από αρκετά χρόνια θα εκπροσωπηθεί και πάλι σε Εθνική κατηγορία! Ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Ιάλυσος υπέταξε εύκολα με 3 – 0 τη Θύελλα Ραφήνας στο Οικονομίδειο και κέρδισε πανάξια την άνοδο του, βγάζοντας επιτέλους και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας από τη μιζέρια. Μπροστά σε 2500 περίπου θεατές, οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης. Όσο ήταν αγχωμένος στο πρώτο ημίχρονο, η Θύελλα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες είχε, ωστόσο τα πάντα τελείωσαν όταν το σκορ άνοιξε. Από εκεί και πέρα ο Ιάλυσος απλούστεψε κατά πολύ τα πράγματα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σεβόμενος τον αντίπαλο του που έπαιζε και από το 66′ με δέκα παίκτες, έριξε τους ρυθμούς αλλάζοντας την μεγαλύτερη ώρα πάσες. Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως αυτό αποτυπώθηκε στη live κάλυψη του news12.

Ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο. Εχει και αρκετούς όρθιους έξω από τα κάγκελα πίσω από τις δυο εστίες.

Οι δυο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και σε λίγο θα κάνουν την επίσημη είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δυο ενεδεκάδες και οι διαιτητές. Εεντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ‘Οικονομίδειο” με δεκάδες καπνογόνα γύρω γύρω και πολλά χαρτάκια.

Ορατότης μηδέν αυτή τη στιγμή από τα πολλά καπνογόνα. Ο ουρανός της Ιαλυσού έχει κυριολεκτικά κοκκινίσει.

Μικρύ καθυστέρηση στην έναρξη για να μαζευτούν κάπως τα χαρτάκια τα όποια έχουν στοιβαχτεί μπροστά από την κερκίδα των Scorpions στο σημείο που βρίσκεται ο δεύτεερος βοηθός και τον εμποδίζουν να κινείται.

Μόλις ξεκίνησε ο αγώνας με τον Ιάλυσο στη σέντρα.

Επιθετικά μπήκε ο Ιάλυσος. Πρώτο φάουλ πολύ κοντά στην περιοχή.

Πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχου. Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το φάουλ αλλά κανείς δεν μπόρεσε να την προωθήσει από κοντά στα δίχτυα.

Στο 4′ δυνατό αλλά καθαρό μαρκάρισμα πάμω στον Χαρακτίδη ο οποίος έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο και του παρέσχονται οι πρώτες βοήθειες.

Δεκατρία λεπτά στο Οικονομίδειο με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή.

Δεν υπάρχει ακόμα η κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι.

Νέο φάουλ για τον Ιάλυσο κοντά στην περιοχή. Εκτελεστής ο Χατζηλιόντας.

Το εκτέλεσε με σέντρα στην περιοχή αλλά ο Αθανασίου υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 19′ ο Σταυλάς σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Κατσιούλης δεν ανησύχησε και μπλόκαρε τη μπάλα.

Αγχωμένος εμφανίζεται ο Ιάλυσος στο σημερινο παιχνίδι. Ενώ έχει την υπεροχή δεν έχει το καθαρό μυαλό από τη μέση και μπροστά.

Στο 25′ έχουμε φθάσει με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει πολύ στα τελευταία λεπτά.

Πολύ καλή ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 27′. Μετά από λάθος κόψιμο της μπάλας από τον Σερέτη η μπάλα στρώθηκε στον Σταυλά μέσα στην περιοχή. Αυτός έκανε αμέσως το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας (άουτ).

Κίτρινη κάρτα στον Τασσόπουλο για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χατζηφούντα.

Πένταλτι για τον Ιάλυσο με τον Τσέλιο να ανατράπει τον Σπάρταλη στη μεγάλη περιοχή.
ΓΚΟΛ: Στο 36′ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1 – 0 για τον Ιάλυσο.

ΓΚΟΛ: 2 -0 για τον Ιάλυσο! Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Αθανασίου με κεφαλιά πέτυχε το 2 – 0

Διακοπή στο “Οικονομίδειο” μετά από ένα ειρωνικό χειροκρότημα προς τον διαιτητή από κάποιον παράγοντα της Θύελλας από τον πάγκο. Η ένταση μεταφέρθηκε και εντός αγωνιστικού χώρου με πρωταγωνιστές τον Παπαδημήτρη και τον Μανουσάκη οι οποίοι είδαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Αρχίζει και πάλι το παιχνίδι μετη Θύελλα να είναι στη σέντρα.

Στο 49′ ο Αθανασόπουλος έκανε την κοντινη κεφαλιά αλλά ο Λουτριώτης απόκορυσε εντυπωσιακά σε κόρνερ πέφτοντας στη δεξιά του γωνιά.

Στο 57′ πέναλτι για τον Ιάλυσο με τον Τασσόπουλο να ανατράπει τον Σταυλά στην περιοχή.
ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 3 – 0 και σφραγίζοντας την επιστροφή του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου στην Γ’ Εθνική.

Στο 61′ κίτρινη κάρτα στον Σπάρταλη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Διαδικαστικού χαρατήρα είναι τα λεπτά που απομένουν για να τελειώσει ο αγώνας. Ο Ιάλυσος μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο είναι φανερό πως έχει αποβάλλει το άγχος που είχε και κάνει αυτό που πρέπει πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

ΚΟΚΚΙΝΗ: Στο 66′ ο Τασσόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σταυλά. Με δέκα παίκτες συνεχίζει η Θύελλα.

Στο 69′ κίτρινη κάρτα στον Φυλακούρη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Στο 73′ έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να ρίχνει φανερά ρυθμούς σεβόμενος τον αντίπαλο του. Τίποτα ιδιαίτερο στο παιχνίδι. Όλοι περιμένουν την φιέστα που θα ακολουθήσει.

Στο 81′ ο Σταυλάς έκανε ωραία προσπάθεια και μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ και στέλνοντας τη μπάλα να καταλήξει κόρνερ.

Στο 82′ ο Παφιάκης έκανε ένα καλό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε και πάλι κόρνερ.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο Ιάλυσος νίκησε με 3 – 0.

Διαιτητής είναι ο Παπαπέτρου (Τουμπακάρης, Ελευθερίου) από την Αθήνα.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Μαλλιάκας, Παπαδημήτρης, Αθανασίου (87′ Μαθιός), Ρεκλείτης, Χατζηλιόντας, Σπάρταλης (70′ Χειμωνέττος), Χατζηφούντας (78′ Καρπαθάκης), Σταυλάς, Παφιάκης, Φυλακούρης
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος (64′ Κατσούγκρης), Ντούνης, Μανουσάκης (60′ Μουλλάκης), Τασσόπουλος, Σερέτης, Χαρακτίδης (46′ Καζάντζης), Ντόσκας, Αθανασόπουλος, Γεραγωτέλης, Δημεσπύρα

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/a_katigoria/ialisos_thiella/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
NIAOU
NIAOU
8 years ago

doste ston gas PENALNTY

Αυθεντικός
Αυθεντικός
8 years ago

[quote name=”NIAOU”]doste ston gas PENALNTY[/quote]
Πονας φιλε…? Δεν πειραζει εκει να σκουζεις θα σου περασει με τον καιρο βλαξ…!!

ialisoscity@@@
ialisoscity@@@
8 years ago

οπαδε του καναπε…φανταζομαι δεν ηρθες καν στο γηπεδο…ηταν καθαρα και τα 2..ασε που υπηρχε και τριτο στο τελος…αλλα ενταξει

minos
minos
8 years ago

ante kali kathodo ksana sto topiko ekei pou sas armozei.oust

Γ εθνικη
Γ εθνικη
8 years ago

παμε μωρη ιαλυσάρα…..

Φοιβαρα
Φοιβαρα
8 years ago

συγχαρητήρια στον ιαλυσο γιατί πάνω απολα είμαστε ροδιτες…ας ελπίσουμε του χρόνου να τον ακολουθήσει και ο επόμενος πρωταθλητής

Ialisos
Ialisos
8 years ago

Παιδιά δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτούς έχουμε γιορτή !! Δείξτε ανωτερότητα και γράπτε τους !! Η κάψα τους θα ειναι μεγαλύτερη. Glory days backs and the story goes on !!!!!!

foivara
foivara
8 years ago

Sinxaritiria ston gas aksia sti gama ethniki…. oso gia emas tis upolipes omades na koitame prwta ti kampoura mas kai na min asxoloumaste me tous alous..bravo kai pali

Ialisara
Ialisara
8 years ago

Μια ομαδα ενα νησι ……οσο για τους κολοτουμπες που δινουν συγχαρητηρια τωρα αντε γεια σας

filathlos kkk
filathlos kkk
8 years ago

μπραβο στον προπονητη είναι η δευτερη ομαδα που ανεβαζει ομαδα στην γ εθνικη ,μετα τον διαγορα,στον διαγορα καναν το λαθος και αλαξαν ολη την ομαδα και τον προπονητη,η ιστορια πρεπει να διδαξη ο νοων νοητο.

arxaggelos
arxaggelos
8 years ago

tou xronou sta toika sas vlepo ksana kai apentarous

Νιαου
Νιαου
8 years ago

[quote name=”filathlos kkk”]μπραβο στον προπονητη είναι η δευτερη ομαδα που ανεβαζει ομαδα στην γ εθνικη ,μετα τον διαγορα,στον διαγορα καναν το λαθος και αλαξαν ολη την ομαδα και τον προπονητη,η ιστορια πρεπει να διδαξη ο νοων νοητο.[/quote]

Ανδρέα μην τα γραφεις μονος σου αυτα εκτίθεσαι

koraks
koraks
8 years ago

pate na kseytilistite kai elate na sas glentisoume ksana.foivara ktl pou dinoun syxaritiria pio pano einai triantenoi.okso apo tin paraga nekrothaftes

gas
gas
8 years ago

Μην καψωνεται @@@@@@@@@@ καθηστε τώρα στο τοπικο σάς και αστε τον ιαλυσο ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ!!!!