Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – ΟΦΗ Live

Ιάλυσος – ΟΦΗ Live

0
4
Dodekanisos

Μεγάλο παιχνίδι γίνεται σήμερα στις 3μ.μ. στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (4ος όμιλος). Ο πρωτοπόρος Ιάλυσος υποδέχεται τον ΟΦΗ και είναι πανέτοιμος να πανηγυρίσει την έκτη συνεχόμενη του νίκη. Το news12 θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει live τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πέτρου Μίχου.

Καλησπέρα σας από το Οικονομίδειο γυμναστήριο της Ιαλυσού όπου θα σας μεταφέρουμε live όλες τις φάσεις από το παιχνίδι του Ιάλυσου με τον ΟΦΗ.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου και κάνουν το ζέσταμα τους Αρκετός κόσμος βρίσκεται ήδη στο “Οικονομίδειο” και όπως δείχνουν τα πράγματα το γήπεδο θα γεμίσει.

Στο γήπεδο και περίπου 50 φίλοι του ΟΦΗ οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο πίσω από την μια εστία και ήδη έχουν αναρτησει τα πανώ τους.

Ένταση έχει δηνουργηθεί με τους οπαδούς του ΟΦΗ ορισμένοι από τους οποίους προκάλεσαν αυτούς του Ιάλυσου με τα ΜΑΤ να κάνουν παρέμβαση και να πέφτουν αρκετές ψιλές.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 4′. Ο Χατζηκοσμάς πάσαρε στον ΝΜαθιό μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε από πολύ καλό σημείο αλλά η μπάλα κόντραρε στον  Μπολάκη στη συνέχεια ξανά στον Μαθιό και κατέληξε άουτ.

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 5′. Ο Πόποβιτς πήτε τη μπάλα σε θέση αριστερά μεσα στην περιοχή (απέναντι από τον Λουτριώτη), έκανε το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου απόκρουσε πολύ ωραία.

14′ κίτρινη στο Φαμπίνιο για μαρκάρισμα στον  Λιίοση.

16′ κίτρινη στον Παφιάκη για μαρκάρισμα στον Περογαμβράκη.

Μοιρασμένο το παιχνίδι μετά από 25 λεπτά αγώνα. Πολύ καλά στέκεται ο Ιάλυσος απέναντι στον  ΟΦΗ και δεν τον αφήνει να κάνει το παιχνίδι του.

Έχει πέσει κατακόρυφα ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

37′ κίτρινη και στον Χατζηκοσμά για μαρκάρισμα στον Κώτσιο.

Ημίχρονο στο Οικονομίδειο 0 – 0. Ο Ιάλυσος έχει πάει το παιχνίδι στα μέτρα του και το ελέγχει. Εκτός από μια περίπτωση δεν έχει απειληθεί σε καμία άλλη περίπτωση από τον ΟΦΗ.

Μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54′ ο Φραγκουλάκης πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ στέλοντας την να περάσει όμως άουτ.

Στο 64′ φάουλ για τον ΟΦΗ σε καλό σημείο. Επτά μέτρα έξω από την περιοχή και ακριβώς απέναντι απο την εστία του Λουτριώτη.

Εκτέλεσε ωραία ο Φραγκουλάκης αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το οριστερό δοκάρι (άουτ)

Κίτρινη στον Λιόση για μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνε.

‘Εχει κερδίσει κάποια μέτρα ο  ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά.

70′ νέο φάουλ για τον ΟΦΗ  σε πάρα πολύ καλό σημείο.  Κίτρινη στην Αθανασίου για το μαρκάρισμα στον Πόποβιτς.
Εκτέλεσε ο Πόποβιτς αλλά ο Λουτριώτης πολύ εύκολα μπλοκαρε τη μπάλα καθώς δεν είχε καθόλου δύναμη.

Στο 71′ φάουλ αυτή την φορά για τον Ιάλυσο στην άλλη πλευρά. Εκτέλεσε ο Χατζηκοσμάς με πολύ φάλτσο και ύψος αλλά έστειλε τη μπάλα απευθείας άουτ.

Στο 73′ κίτρινη και στον Καρπαθάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Κώτσιο.

Χωρίς φάσεις μέχρι στογμής το δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να διατηρεί μια υπεροχή η οποία όμως είναι ανούσια. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να κρατάει πάρα πολύ καλά και ψάχνει έστω τη μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί για να σκοράρει.

Κίτρινη κάρτα στον Γκούμα για φάουλ πάνω στον Ρεκλείτη.

Στο 80′ ευκαιρία γι ατον ΟΦΗ. Ο Σαχινίδης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά ο Κοκκίνης την τελευταία στιγμή του έβαλε την κόντρα και η μπάλα εξοστρακίστηκε και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Παφιάκη στο 81′ (δεύτερη κίτρινη) για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνε.  Με δέκα ο Ιάλυσος.

Πάνω κάτω η μπάλα στα τελευταία λεπτά. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να γίνει πιο πιεστικός αλλά τα έχει βρει σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο και καλά οργανωμένο Ιάλυσο.

Φάουλ σε ιδανικό σημείο για το Ιάλυσο λίγο έξω από την περιοχή που κέρδισε ο Σπάρταλης.

Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας αλλά πολύ άστοχα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Τέλος του αγώνα. Ο Ιάλυσος έμεινε αήττητος και χωρίς να δεχθεί γκολ για λενα ακόμα παιχνίδι .

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης,  Σταυλάς, Αθανασίου, Καρπαθάκης (79′ Κώστας Χειμωνέττος),, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Κοιλιάρας, Μαθιός (85′ Σπάρταλης), Χατζηκοσμάς (91′ Παπαδημήτρης)
ΟΦΗ: Κσμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (74′  Σαχινίδης), Φαμπίνιο (86′ Τζέκος)

234

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments