Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ιάλυσος – ΑΣ Ρόδος 2 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

Ιάλυσος – ΑΣ Ρόδος 2 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

1
34
Dodekanisos

Παρακολουθήστε live από το news12 τον 68ο τελικό του κυπελλλου της Δωδεκανήσου ανάμνεσα στον Ιάλυσο και τον ΑΣ Ρόδος. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου και θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πατάτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κουμπί του refresh.

Δέκα λεπτά αγώνα συμπληρωμένα στο Δημοτικό Στάδιο χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά από τις δυο εστίες. Το παιχνίδι μέχρι στιγμής έχει πάει στη δύναμη με πολλά μαρκαρίσματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.
20′ συνεχίζεται ο ίδιος ρυθμός στο Δημοτικό Στάδιο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν ακόμα να βρουν τα πατήματα τους. Παίζεται παιχνίδι κέντρου περισσότερο χωρίς καμία καλή φάση μπροστά από τις δυο εστίες.
26′ πρώτο σουτ στον τελικό. Το έκανε ο Χατζηφούντας από μακρινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
28′ ΓΚΟΛ μετά από γύρισμα του Χατζηφούντα ο Μαθιός έκανε ανάποδο ψαλίδι ενώ είχε πλάτη στην εστία και παρά την προσπάθεια του Ψωμιάδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1 – 0)
30′ Ο Γεωργιάδης έκανε το σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής αλλά ο Λουτριώτης έκανε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το γκολ του Μαθιού χωρίζει τις δυο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι στο διάστημα αυτό με τους δυο διεκδικητές του κυπέλλου να εμφανίζονται μάλλον “κουμπωμένοι” και να προσέχουν πολύ τα νώτα τους.
60′ Η Ρόδος δείχνει κάπως πιο δραστήρια αναζητώντας την ισοφάριση χωρίς πάντως έως τώρα να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Λουτριώτη.
70′ Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο Δημοτικό Στάδιο με τον Ιάλυσο να κρατάει το υπέρ του 1 – 0 χωρίς να απειλείται από τη  Ρόδο. Οι “ερυθροκίτρινοι” είναι φανερό πως έχουν δώσει χώρο στους αντιπάλους τους και προσπαθούν να βγουν μπροστά στην κόντρα.
75′ ΓΚΟΛ Ο Μαθιός πήρε τη μπάλα από τον Σπάρταλη και μπήκε στην περιοχή αποφεύγοντας δυο αντιπάλους. Την κατάλληλη χρονική στιγμή “έσπασε” τη μπάλα στον Καρπαθάκη και αυτός με ένα υπέροχο πλασέ σχεδόν από το ύψος της περιοχής έκανε το 2 – 0

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Ωραιόπουλος, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης, Παπαδημήτρης, Μπιγκό, Ρεκλείτης, Μαθιός, Χατζηφούντας (72′ Μπελεβέτης, 89′ λ.τ. Φυλακούρης), Σπάρταλης (77′  Χειμωνέττος), Αθανασίου, Καρπαθάκης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Καλημέρης (46′ Χατζηβαλσάμης), Θεοδωρέλλης,  Γκάιδας (56′ λ.τ. Γεωργάς), Σ. Καντιμοίρης, Ανυφαντής, Γεωργιάδης, Δήμας, Τσιούνης, Γ. Καντιμοίρης (76′ Αλεξανδρίδης), Δαλκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Τιμωρος
Τιμωρος
9 years ago

σαν αγωνας πολυ κακιστος η ροδος ουτε ενα σουτ
ουτε μια ουσιαστικη ενεργια