Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέο βήμα ανόδου για τον Ιάλυσο!

Νέο βήμα ανόδου για τον Ιάλυσο!

37
11
Dodekanisos

Άλλο ένα βήμα ανόδου έκανε ο Ιάλυσος ο οποίος κέρδισε στο “Οικονομίδειο” τον Ακράτητο με ….. και έτσι έφθασε στους 6 βαθμούς μένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα δυο ημίχρονα και η νίκη τους κρίνεται απόλυτα δίκαιη. Απέναντι σε έναν Ακράτητο που προσπάθησε να παίξει περισσότερο με τις αντεπιθέσεις, οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Ακόμα και στο διάστημα (προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου) που είχαν χάσει κάπως τον ρυθμό, κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιάλυσος μπήκε και πάλι πιο δυνατά, εξακολουθώντας να έχει τον έλεγχο. Πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα το οποίο έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του να παίξουν ακόμα πιο άνετα στη συνέχεια και ουσιαστικά να κάνουν διαχείριση ενόψει της συνέχειας των μπαράζ.
Διαβάστε την εξέλιξη στο παιχνίδι όπως παρουσιάστηκε στη live ενημέρωση του news12.

Περίπου 800 άτομα είναι αυτή τη στιγμή στο “Οικονομίδειο”. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές. Ο Ιάλυσος έχει παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα που είχε και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο μόλις στο 3′. Ο Σταυλάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα με πολύ δύναμη και ο Μαθιός με κεφαλιά από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πολύ δυνατά έχει μπει ο Ιάλυσος ο οποίος πιέζει από πολύ νωρίς θέλοντας το γρήγορο γκολ.

Στο 6′ ο Μαθιός μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Ακράτητου.

Πέναλτι για τον Ιάλυσο στο 7′ και ευκαιρί ανα ανοίξει το σκορ. Ο Μαθιός πάσαρε στον Σπάρταλη και ο Καραπαπάς τον ανέτρεψε καθαρό πέναλτι για τους γηπεδούχους.

ΓΚΟΛ: Ο Μαθιός εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνιά και κάνοντας νωρίς νωρίς το 1 – 0 για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου.

Πρώτη ευκαιρία για τον Ακράτητο στο 11′. Ο Σιακαβάρας έκανε ένα μακρινό ξαφνικό σουτ στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά στο παιχνίδι, ο Ιάλυσος είναι εμφανώς καλύτερος από τον αντίπαλο του έχοντας επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του. Η ανάπτυξη του Ιάλυσου γίνεται κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα με τον Σταυλά να δείχνει πολύ κεφάτος σήμερα.

Στο 18′ ο Χαζτηφούντας μετά από εξαιρετική προσποίηση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

‘Εχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά με τον Ιάλυσο πάντως να εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

ΓΚΟΛ: Ισοφάριση για τον Ακράτητο κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Παρασίδης με ένα μακρινό ευθύβολο σουτ, αιφνιδίασε τον Λουτριώτη κάνοντας το 1 – 1.


Κίτρινη στον Σταυλά για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Γκότση.

Στο 29′, ο Χατζηλιόντας έκανε ένα ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή όμως έσειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Συμπληρώθηκε μισή ώρα στο παιχνίδι. Ο Ακράτητος στα τελευταία λεπτά έχει κερδίσει η αλήθεια κάποια μέτρα στο γήπεδο. Ο Ιάλυσος εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πλέον δεν μπορεί να βρει εύκολα τον ελεύθερο διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Ο προπονητής του Ακράτητου βλέποντας το ρήγμα που είχε η ομάδα του στην αριστερή του πτέρυγα, έκανε εσωτερική αλλαγή βάζοντας εκεί (αριστερό μπακ) τον Σιακαβάρα ο οποίος τα πάει καλύτερα.

Μεγάλη ευκαιρία για τον  Ιάλυσο στο 32′. Ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο ξεχασμένος Παπαδημήτρης πήρε την κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή όμως ο Σαββόπουλος έδιωξε ώραια με τα πόδια σε κόρνερ.

Στο 35′ ο Ιάλυσος κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλό σημείο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή.  Το εκτέλεσε ο Χατζηλιόντας αλλά ο Σαββαόπουλος με τα ακροδάκτυλα πέταξε τη μπάλα κόρνερ.

ΓΚΟΛ: Ο Ιάλυσος πέρνει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ακριβώς στο 45′ ο  Χατζηλιόντας εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και ο Χατζηφούντας ενώ είχε πλάτη στην εστία με μια θαυμάσια γρυσιτή κεφαλιά έκανε το 2 – 1.

Ημίχρονο στην Ιαλυσό, 2 – 1 για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου. Στο κατάλληλο χρονικό σημείο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ και πήγαν με προβάδισμα στο αποδυτήρια. Ο Ιάλυσος ξεκίνησε εκρηκτικά αλλά από τα μισά του ημιχρόνου και μετά δεν έδειξε την ίδια φρεσκάδα. Δεν απειλήθηκε από τους αντιπάλους του οι οποίοι επιθετικά το μόνο που έκαναν ήταν τρια μακρινά σουτ (βάζοντας το ένα). Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει το γκολ που δέχθηκαν.

Στο 57΄έχουμε φθάσει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα το δεύτερο ημίχρονο.

ΓΚΟΛ: Στο 62′ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ και ο Αθανασίου με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 – 1.

Καλή ευκαιρία για τον Ακράτητο στο 63′ με τον Καλέμη ο οποίος ξεχάστηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε όμως η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λουτριώτη (άουτ).

Στο άλλο παιχνίδι, ο ΑΟ Ζευγολατιού ισοφάρισε τη Θύελλα Ραφήνας (1 – 1) με γκολ του Μυργιώτη.

Στο 76′ ο Σταυλάς μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ από καλό σημείο όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει με δύναμη άουτ.

Στο 84′ ο Καρπαθάκης έκανε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ).

Δεύτερο γκολ για τη  Θύελλα με τον Καζαντζή που κάνει το 2 – 1 απέναντι στον ΑΟ Ζευγολατιού.

Τέλος αγώνα στο “Οικονομίδειο”. Μεγάλος νικητής ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 του Ακράτητου και έφθασε τους έξι βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Καρυοφύλλης (Ζησιμόπουλος, Κουρομιχελάκης) από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου (83′ Μπιγκό), Ρεκλείτης, Φυλακούρης, Χατζηλιόντας (86′ Μαλλιάκας), Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας (68′ Καρπαθάκης),  Μαθιός, Σταυλάς
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Αγκάνωβ, Ζησούδης (46′ Τσαλερίδης), Λαβρεντίεβ, Καραπαπάς, Σιακαβάρας, Λούντζης, Καλέμι, Ντάμπος (74′ Παναγιώτου), Γκότσης (58′ Πλαβούκος), Παρασίδης 
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/a_katigoria/ialisos_akratitos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
37 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialissos
ialissos
8 years ago

to allo paixnidi poso einai ?

mode
mode
8 years ago

[quote name=”ialissos”]to allo paixnidi poso einai ?[/quote]
Η Θύελλα προηγείται με 1 – 0

nikolaos
nikolaos
8 years ago

ΦΟΡΤΣΑ ΘΥΕΛΛΑΡΑ

nikolaos
nikolaos
8 years ago

Πιο Δημοτικο σχολειο βρισκετε στους οργανωμενους του ιαλυσου??
νομιζω το 1ο!!!!

Κρυε
Κρυε
8 years ago

Και το δευτερο νηπιαγωγείο να ειναι πανηλιθιε τι σε νοιαζει; Κατσε σπίτι σου εσυ αφου η ομάδα ειναι στις καφετέριες τωρα και κλαιε την μοίρα σου!!!
Να ταν η ζήλια ψωρα!!! Άνοδος φιλε!!! Αντε γεια!!!!
Αν σε καίει τοσο πολυ βαλε παγάκια στο τζακούζι στα αποδυτηρια σου και πέσε με το κεφαλι! Περαστικά

οπαδος
οπαδος
8 years ago

Το 2ο δημοτικο σχολειο υαλισου εχει ολοημερη εκδρομη!!!μαρεσει που θελατε και την στιριξει του νησιου εδω το ιδιο σας το χωριο δεν παταει στο γηπεδο.

giankis
giankis
8 years ago

Μπορειται να μου πειτε βαθμολογια?? Και το επομενο παιχνιδι???

mode
mode
8 years ago

[quote name=”giankis”]Μπορειται να μου πειτε βαθμολογια?? Και το επομενο παιχνιδι???[/quote]
Καλησπέρα
Η Βαθμολογία
1. ΙΑΛΥΣΟΣ 6
2. Θυελλα 3
3. Ακράτητος 1
4. ΑΟ Ζευγολατιού 0
Η επόμενη αγωνιστική
Θύελλα – ΙΑΛΥΣΟΣ
ΑΟ Ζευγολατιού – Ακράτητος

ουδετερος
ουδετερος
8 years ago

Κυριε δραγατη η θυελλα εχει 4 βαθμους στο πρωτο παιχνιδι εφερε ισοπαλια και σημερα κερδισε

johnnie
johnnie
8 years ago

i thuella exei 4 mitso

dd
dd
8 years ago

dimitri gia na exei ena vatho o akratitos me kapoion efere isopalia profanos tin thiela, ara i thiela exei 4 vathmous oxi treis.

dddd
dddd
8 years ago

[quote name=”Dimitris Dragatis”][quote name=”giankis”]Μπορειται να μου πειτε βαθμολογια?? Και το επομενο παιχνιδι???[/quote]
Καλησπέρα
Η Βαθμολογία
1. ΙΑΛΥΣΟΣ 6
2. Θυελλα 3
3. Ακράτητος 1
4. ΑΟ Ζευγολατιού 0
Η επόμενη αγωνιστική
Θύελλα – ΙΑΛΥΣΟΣ
ΑΟ Ζευγολατιού – Ακράτητος[/quote]

θυελλα 4*

mode
mode
8 years ago

Παιδιά έχετε δίκιο. Έχω κάνει λάθος στην βιασύνη μου γιατί έγραφα από το γήπεδο. Ζητάω συγγνώμη. Η Θύελλα έχει 4 βαθμούς
1. ΙΑΛΥΣΟΣ 6
2. Θυελλα 4
3. Ακράτητος 1
4. ΑΟ Ζευγολατιού 0
Η επόμενη αγωνιστική
Θύελλα – ΙΑΛΥΣΟΣ
ΑΟ Ζευγολατιού – Ακράτητος

dd
dd
8 years ago

o diagoras posous exei re paidia?

ialysos30
ialysos30
8 years ago

ενα θα σας πω και βαλτε το καλα μες στο μυαλο σας:Η Γ’ ΝΑ ΖΥΓΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ Κ@ΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΟΜΑΔΑ.FORZA IALYSOS!!!!!!

μπομπιρας
μπομπιρας
8 years ago

Pame ialusara ola ta dimotika sxoleia tis rodou tha einai mazi sas stin rafina

Gate 13
Gate 13
8 years ago

Παμε ρε ιαλυσαρα.

anti-ialusos
anti-ialusos
8 years ago

Ολο το νυσι ευχεται καλη επιτυχια στην ραφηνα την ερχομενη κυριακη……..

ialisoscity@@@
ialisoscity@@@
8 years ago

αντι ιαλυσε δεν πειραζει…εγω σημερα ειδα καμια 10αρια ροδιτες και καμια 10αρια κρεμαστενους να ειναι στους σκορπιονς με κασκολ του ιαλυσου..κατστε εσεις οι υπολοιποι διαγοριτες και οτι αλλο ειστε και κραξτε…να μας δεν ζητησαμε την υποστιριξη καθενος…ιαλυσος εναντιων ολων

nikolaos
nikolaos
8 years ago

re tyfle pseyti kamia 20aria eixe i thyra sas kai oi 15 apo to dimotiko ti oneirevese???
eixe oudeterous nai,to dexome pollous vasika oi 250 ap tous 400 pou eixate simera….ti egine anoixe i saizon kai loipane oloi??

nipiagogos
nipiagogos
8 years ago

manolaki nikolaki antriko vasilaki kai iasonaki,avrio timoria sto sxolio giati den grapsate ekthesi kai den diavasate paizo kai matheno,kai parolayta pigate sto stadio,sas eida stin fotografiakai avrio sto koudouni tha katsete stin taxi!!
H KYRIA DASKALA SAS paliopaida@@@@@

γατακια
γατακια
8 years ago

Δεν πειράζει, όλοι οι πονεμενοι εδώ θα πουν τον πόνο τους. Σας πονάει η Ιαλυσαρα κ μας αρέσει!!!! Γι’αυτο….καναπέ, ραδιοφωνακι κ κλαααααμαααα……

Ialisos
Ialisos
8 years ago

Goustaro na sas vlepo Kathe vdomada na allazete omada kseftils…. Poso sas ponaei I ialisara…. Xara me tin omada sas den Idate Opote parakalate…. Tou xronou stin kanape sas Kai one TV gstakia

agnostos
agnostos
8 years ago

Etsi tha anevete katigoria re me 500 filathlous kai apo autous 100 itan anilikoi 250 atoma apo alla xoria.kataferate mesa se 3 xronia na sas antipathisei olo to nisi (diagoras-rodos-arxaggelos-kremasti-kalythies-afantou)oi mones omades pou tha ixan tin ipostiriksei olou tou nisiou fetos tha itan o diagoras kai i rodos..kalunixta

manolis 23
manolis 23
8 years ago

me to zeygolati pigan istoriki ekdromi gia ta dedomena tou nisiou 2 atoma opadoi,tora me tin rafina pou einai oli i xronia tha kanoun ypervasi kai tha pane diplasioi xiixixiix mazi me tous mpravous.

ialisoscity@@@
ialisoscity@@@
8 years ago

ενταξει ανεβειτε εσεις με τους 10.000 φανατικους στην θυρα 6 για γ εθνικη και αφηστε εμας να παιζουμε μπαραζ με τους 500 τριαντενους….βληματα τενεκεδες ξεγανωτοι

Κρυε
Κρυε
8 years ago

Ρε αν ειναι δυνατόν!!! Δεν εχετε ομάδα, σας ξεσκισανε και ανεβαινουμε κατηγορία και μας τα εχετε πρηξει με την εξέδρα!!! Ποδόσφαιρο ειναι, η ομάδα μας κερδίζει και εσεις μετράτε ποσοι ηταν απο εξω και τι ηλικίες ηταν. Πιο γελοίος πεθαίνεις δηλαδη. Ενταξει οταν κάποτε θα γινει και πρωτάθλημα εξέδρας θα το παρεις χαχαχαχαχαχ καραγκιόζηδες. Ας παίζουμε και με δεκα ατομα στην εξέδρα και να σας γλεντάμε και εσεις μα εχετε 2000… Ποσο ποναει αυτο ε;;;; Φιλακια στα μιλιούνια της εξέδρας σας.

ego6
ego6
8 years ago

[quote name=”ialisoscity@@@”]ενταξει ανεβειτε εσεις με τους 10.000 φανατικους στην θυρα 6 για γ εθνικη και αφηστε εμας να παιζουμε μπαραζ με τους 500 τριαντενους….βληματα τενεκεδες ξεγανωτοι[/quote]
re kastana pios sou milise gia gate6 kai diagora ypne.

nipiagogos
nipiagogos
8 years ago

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ…
ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ….
ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ….

scorpions30
scorpions30
8 years ago

ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ?

Giannis Lio Salonika
Giannis Lio Salonika
8 years ago

Καλησπέρα από την θεσσαλονίκη ,έπαιξα ποδόσφαιρο στην Ρόδο(νησί)σε αρκετές ομάδες(Κλεάνθη,Σάλακο,Φοίβο,Παστίδα Ευαγόρα και Πολύστρατο) για 16 χρόνια και βλέπω ότι η νοοτροπία είναι ακριβώς ίδια με τότε,ο ένας να βρίζει τον άλλον λές και είναι ξένοι μεταξύ τους.Ο οπαδισμός και ο φανατισμός κάθε είδους δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν,αντιθέτως κιόλας μόνο κακό και πόνο προσφέρει .Είναι καλό για όλους σας εκεί λοιπόν να υπάρχει ομάδα σε μεγάλη κατηγορία.Όταν το καταλάβετε αυτό θα ενωθείτε για το καλό του νησιού.Το νησί δεν είναι μόνο οι ομάδες που πρωταγωνιστούν αλλά ο κόσμος όλος που διαμένει εκεί.Τι πιο καλό έχει η Λέσβος και η Κέρκυρα από την Ρόδο?Απλά έχουν σωστή νοοτροπία και κοιτούν το συμφέρον όλων τους .Με εκτίμηση Γιάννης Λιο…..

diagoras1
diagoras1
8 years ago

γιατι σας καιει ο διαγορας ??????

antonis
antonis
8 years ago

File mou thesalonikie simfono mazi sou,edo omos oi proedroi ton omadon exoun alloi gnomi anti na katsoun na prothisoun mikra paidia protimoun na xrisoplironoun 35arides kai 40arides rodites kai mi.kai na mou peis oti anevenoune kai katigoria paei kai erxetai olo sto topiko einai autes oi omades anti na dosoun eukeria sta mikra paidia..

Ialisos
Ialisos
8 years ago

Anti na parakalate na anevei o Ialisos kanete akrivos to antitheto…. An Mia sto ekatomirio den anevoume tou xronou Pali edo tha eimaste na sas glentisoume olous!!!! Kseftiles e kseftiles

Φίλαθλος
Φίλαθλος
8 years ago

Παμε ΙΑΛΥΣΑΡΑ !!! Παμε να ανέβουμε όλοι είμαστε μαζι σου και άντε γεια !!

makis6
makis6
8 years ago

[quote name=”scorpions30″]ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ?[/quote]
rota sto spiti sou na matheis.

Χάπι
Χάπι
8 years ago

Diagorites den sas eipe kaneis tpt gia tin kerkida sas.. eiste 50 megaloi metrimeni sta daxtula kai alla 50 pedakia…. aplos i 50 megaloi apo ta siropia tetraplasiazonte kai ginestai xiliades….AAAA kai ksexasa eseis pou tou xronou tha mathenoume kai ta nea sas edw sto TOPIKO fhliaaaa