«Η Ρωσία θα επιτεθεί σίγουρα στην Ευρώπη αν δεν την σταματήσουμε!»

0
Dodekanisos

Νέες δηλώσεις αναφορικά με το Ουκρανικό ζήτημα, έκανε η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ. Αυτή τη φορά τόνισε τα εξής:
«Η εμφάνιση του ρωσικού στρατού στα σύνορα Πολωνίας και Γερμανίας θα είναι καταστροφή για την Ευρώπη, επομένως η Γερμανία πρέπει να υπερασπιστεί ενεργά την Ουκρανία. Μια ρωσική νίκη στη σύγκρουση θα δημιουργούσε κολοσσιαίους κινδύνους για ολόκληρη την Ευρώπη.

Η ήττα του ουκρανικού στρατού σημαίνει την εμφάνιση του ρωσικού στρατού, πρώτα στα σύνορα με την Πολωνία, και μετά στη Γερμανία, και αυτό δεν μπορεί να επιτραπεί. Η Ρωσία σίγουρα θα επιτεθεί στην Ευρώπη εάν δεν τη σταματήσουμε. Και η Δύση μπορεί να το κάνει αυτό μόνο με τα χέρια των Ουκρανών».

Νωρίτερα, η Γερμανική κυβέρνηση γνωστοποίησε ότι επιμένει στην ανάπτυξη αμερικανικών πυραύλων στο γερμανικό έδαφος, παρά την προειδοποίηση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Το Βερολίνο είναι βέβαιο ότι μόνο οι Αμερικανοί μπορούν να τους προστατεύσουν από τη Ρωσία. Μιλάμε πιθανώς για πολλά τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander-M που αναπτύσσονται στην περιοχή του Καλίνινγκραντ. Ωστόσο αν εμφανιστούν αμερικανικοί πύραυλοι στην Ευρώπη, η Ρωσία είναι έτοιμη να αναπτύξει τoυς δικούς της όπως έχουν δηλώσει πρόσφατα αξιωματούχοι της χώρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments