Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η πρόκριση στην ΑΕ Αδελφοσύνη

Η πρόκριση στην ΑΕ Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου εξασφάλισε η ΑΕ Αδελφοσύνη η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 3 – 2 του ΑΣ Τήλος. Πλέον, η ομάδα της Αδελφοσύνης θα παίξει με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών, σε παιχνίδι που θα γίνει στο ίδιο γήπεδο.

Οι Τηλιακοί «κατέβηκαν» να αγωνιστούν με έντεκα όλους και όλους παίκτες, ωστόσο κατάφεραν σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού να προβληματίσουν τους αντιπάλους τους οι οποίοι μάλλον πρέπει να τους πήραν αψήφιστα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν και το ότι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς με 2 – 0 με αποτέλεσμα να μην δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στις αρχές της επανάληψης να κάνουν το 2 – 2 και έβαλαν …μπελάδες στην ομάδα της Αδελφοσύνης η οποία όμως μετά …σοβαρεύτηκε και έκανε το 3 – 2 ενώ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Στο 9’ ο Τσιριγώτης με απευθείας κόρνερ και κακό υπολογισμό της πορείας της μπάλας από τον τερματοφύλακα Χατζηνικόλα, έκανε το 1 – 0.
Στο 22’ ο Τσιριγώτης και πάλι έκανε τη σέντρα και ο Τοπάλ με κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας πέτυχε το 2 – 0.
Στο 35’ ο Γουργούλιας ανέτρεψε τον Ηρ. Σακελλάρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Agolli για να μειώσει σε 2 – 1. Στη φάση αυτή, αρχικά είχε σηκώσει το σημαιάκι του ο κ. Γιακουμάκης για να τον κατεβάσει όμως πολύ γρήγορα και το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 51’ ο Μπουμπουλάκης έκανε κακό υπολογισμό και άργησε να πάει στη μπάλα με αποτέλεσμα να την κερδίσει ο Φιλακούρης που καραδοκούσε και να ξεχυθεί μόνος του προς τα αντίπαλα καρέ κάνοντας με πλασέ το 2 – 2.
Στο 56’ ο Ταμπάκ με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά από πολύ πλάγια θέση, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 3 – 2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Γιακουμάκης, Ζαρίδας) ο οποίος στις καθυστερήσεις απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Καρρά των φιλοξενούμενων για εξύβριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Γουργούλιας, Πρωτόπαπας (87’ Αμντούλ Σαλάμ), Μπουμπουλάκης, Γουλίτσας, Εμίρογλου (83’ λ.τ. Λιούρας), Τοπάλ (46’ λ.τ. Αποστολόπουλος), Τσιριγώτης, Αποστόλου, Μπουλουντίδης, Στάμου (61’ Ζαμαντάκης), Ταμπάκ
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Κυριάκος Σακελλάρης, Ρούκο, Αλειφέρης, Χαραλαμπάκης, Χατζηφούντας, Ηρακλής Σακελλάρης, Φιλακούρης, Καρράς, Agolli, Λεβτσένκο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments