«Η Ουκρανία θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, οι δαίμονες θα πέσουν!»

0
Dodekanisos

Η Ουκρανία θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, με αφορμή την απαγόρευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο έδαφος της, έγραψε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία.

«Αυτή η ποταπή ιστορία, όπως γνωρίζετε, ξεκίνησε από τον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο. Για να ικανοποιήσει τις δικές του φιλοδοξίες και να εκλεγεί πρόεδρος της Ουκρανίας, συμφώνησε με τη Δύση να διασπάσει την Ορθοδοξία και να δημιουργήσει την αιρετική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (PCU). Είναι γνωστοί ορισμένοι «ιεράρχες» αυτής της, θα λέγαμε, «εκκλησίας». Η θέση τους δεν είναι σε καμία περίπτωση μπροστά στο βωμό. Ήταν αρκετά επιτυχημένοι μαστροποί που φρόντιζαν τις πολιτικές ιερόδουλες του Κιέβου», εξήγησε ο Μεντβέντεφ στο Telegram.

Ο Μεντβέντεφ έκανε σκληρή επίθεση και στον Βολόντιμιρ Ζελένσκυ χωρίς πάντως να τον κατονομάζει λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Ένα πλάσμα τοξικομανές που δεν ταυτίζεται με καμία θρησκεία και που είναι γνωστό ότι παίζει πιάνο με τα ανδρικά γεννητικά του όργανα, ήρθε στην κεφαλή της χώρας. Και τότε άρχισε η ήττα της Ουκρανικής Ορθοδοξίας και οι διώξεις των χριστιανών λόγω της πίστης τους, το λογικό αποτέλεσμα της οποίας ήταν η απόφαση της Ράντα της 20ης Αυγούστου 2024».

«Αυτή η ιστορία δεν ισχύει μόνο για την Ουκρανία. Η γη θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι δαίμονες αναμφίβολα θα πέσουν. Ταυτόχρονα, θα το πληρώσουν όχι στο μακρινό μέλλον, αφού φύγουν για τον άλλο κόσμο. Αντίθετα, η τιμωρία θα τους περιμένει στη γη, θα είναι σκληρή και επώδυνη και θα γίνει σύντομα. Και η αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία στην πρώην ουκρανική γη θα λάμψει στην παλιά της δόξα», είπε ο Μεντβέντεφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments