Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Η ομάδα θα μείνει ως έχει”

“Η ομάδα θα μείνει ως έχει”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς προκειμένου να γίνει ο σχεδιασμός του ΑΕΡΑ ενόψει της νέας χρονιάς εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου και νυν μέλος της διοίκησης Χρήστος Χριστοφής. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως «όταν λέμε σχεδιασμό για τον ΑΕΡΑ εννοούμε τις όποιες κινήσεις επιπλέον χρειαστεί να γίνουν. Και αυτό διότι η ομάδα μας θα είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι» και τόνισε τα ακόλουθα:

«Το περσινό ρόστερ ήταν αρκετά ισχυρό και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αλλαγές. Το αν θα γίνει κάτι είναι ορισμένες προσθήκες. Η ομάδα μας παραμένει ως όχι, όπως έχουμε πει με τα παιδιά την τελευταία φορά που βρεθήκαμε όλοι μαζί. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες του νέου πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα θα κάνουμε μια νέα συγκέντρωση για φαγητό όλοι μαζί για να συζητήσουμε. Όποιος θέλει να φύγει, θα έρθει να συζητήσουμε και από εκεί και πέρα ο σύλλογος μας δεν κρατάει κανένα με το ζόρι , αυτό είναι δεδομένο».

Ο κ. Χριστοφής εξέφρασε και την διαφωνία του σχετικά με το ότι ορισμένοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θα μπορούν να μείνουν ελεύθεροι λόγω του ότι είχαν πληρώσει το σχετικό παράβολο στην ΕΠΟ:
«Από τη στιγμή που η χρονιά θεωρείται ως μη γενόμενη, είναι δίκαιο για ορισμένους να μπορέσουν να μείνουν ελεύθεροι επειδή είχαν πληρώσει το σχετικό παράβολο; Δεν θα είναι άδικο κάτι τέτοιο για τις ομάδες; Αφού η χρονιά θεωρήθηκε άκυρη».
Σε ερώτηση για το αν στον ΑΕΡΑ υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, απάντησε ως εξής:
«Δεν θα κάνουν χρήση αυτού του όρου. Μπορεί όμως ανά πάσα στιγμή να φύγουν αν το θελήσουν. Τι μπορεί να κάνει η ομάδα;».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments