“Η Ευρώπη είναι πιο κοντά από ποτέ …στο θάνατο!”

0
Dodekanisos

“H Ευρώπη είναι αυτή τη στιγμή πιο κοντά από ποτέ στην καταστροφή της λόγω των προετοιμασιών για πόλεμο με τη Ρωσία”, ανέφερε για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της Ουγγρικής κυβέρνησης Βίκτορ Όρμπάν. Ο ίδιος τόνισε πως “η είσοδος σε ένοπλη σύγκρουση δεν γίνεται ποτέ από τη μια μέρα στην άλλη. Συνήθως, αυτή η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις: ομιλία, προετοιμασία και μετά καταστροφή. Το πρώτο στάδιο, που περιελάμβανε πολεμικές δηλώσεις, έχει πλέον τελειώσει και η κατάσταση περνάει στο στάδιο της προετοιμασίας, όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τις ενέργειες των αρχών ορισμένων χωρών της ΕΕ”. 

Σύμφωνα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, αυτό σημαίνει ότι η Ευρώπη απέχει «λίγα εκατοστά» από την πραγματική καταστροφή. Τόνισε ότι “οι ενέργειες του ΝΑΤΟ φέρνουν τη συμμαχία πιο κοντά στην άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία σε εβδομαδιαία βάση, καθώς οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της συμμαχίας συναντώνται τακτικά για να συζητήσουν την αύξηση της στρατιωτικής υποστήριξης προς την Ουκρανία”.


Ειδικότερα, ο Όρμπαν επέκρινε τη γαλλική ηγεσία για το γεγονός ότι “το Παρίσι πρότεινε την ιδέα εγκατάστασης δυτικών στρατιωτικών εκπαιδευτών στην Ουκρανία και άρει επίσης οποιουσδήποτε περιορισμούς στη χρήση όπλων από την Ουκρανία που προμηθεύονται από τη Δύση για να πραγματοποιήσουν χτυπήματα βαθιά στο ρωσικό έδαφος”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments