Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Η επιστολή παραίτησης του Σέγκρεν από τον Διαγόρα

Η επιστολή παραίτησης του Σέγκρεν από τον Διαγόρα

0
segkren
Dodekanisos

 Στη δημοσιότητα έδωσε και ο Χάραλντ Σέγκρεν την επιστολή παραίτησης του από τον Ερασιτέχνη Διαγόρα.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:


“Όλα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος. Έτσι, έφθασε η ώρα, λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας να αποχωρήσω μετά από 5 χρόνια από το τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Κώστα Χαλκιόπουλο που μου εμπιστεύτηκε εν λευκώ το τμήμα το καλοκαίρι του 2016, καθώς και τους προπονητές και αθλητές με τους οποίους είχα τη χαρά και τη τιμή να συνεργαστώ στα πλαίσια της λειτουργιάς των Ακαδημιών μπάσκετ, αλλά και των 13 αγωνιστικών τμημάτων για τα οποία υπήρξα υπεύθυνος .

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας την ακούραστη γραμματέα μας Κα Ντίνα Γεωργαλλή και τον υπεύθυνο Τύπου και σοφό άνθρωπο Κο Γιώργο Αθανασίου, που είχαν πάντα την καλή διάθεση να βοηθήσουν σε ότι προκύψει, άλλα και τους κυρίους Γιώργο Ποντικάκη ( Pane Di Capo), Νίκο Ξενάκη (Xenakis Auto ), Γιάννη Γλυνό και Γιάννη Χατζησταμάτη, που ήταν πάντα αρωγοί στις προσπάθειες μας. Αφήνουμε παρακαταθήκη στην επόμενη διοίκηση 150 παιδιά και αθλητές όλων των ηλικιών και 10 αγωνιστικά τμήματα υποδομών σε άριστη κατάσταση, μαζί με 5 άρτια καταρτισμένους προπονητές, με την ελπίδα πως στο άμεσο μέλλον θα φέρουν και άλλες επιτυχίες στο σωματείο .

Όσον άφορα στο ανδρικό και γυναικείο τμήμα, θέλω να ευχαριστήσω δημοσία τους προπονητές και αθλητές που μέσα σε 3 μόλις χρόνια έφεραν τον Διαγόρα στην Γ΄ και Α2 Εθνικές κατηγορίες, αντίστοιχα, αλλά και τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στην περυσινή συγκρότηση της ανδρικής ομάδας, που δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν κατέστη δυνατόν να πάρει όσα της άξιζαν στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας . Ευχαριστώ, λοιπόν, τον φίλο και συμμαθητή Κώστα Χρυσοχοϊδη, τον Χρήστο Παπαδημητρίου (Hellenic Coaches ), τον ξενοδόχο κύριο Βαρθολομαίο Ιντζά (Semiramis Hotel ), τον διευθυντή του Avra Beach κύριο Μάνο Δεσποτάκη και τον ιατρό μας και καλό φίλο Μιχάλη Τηλιακό, για την αμέριστη υποστήριξη τους .

Άφησα τελευταίο, τον άνθρωπο που υπήρξε ο στυλοβάτης όλα αυτά τα χρόνια του τμήματος μπάσκετ, τον καλό φίλο, αγνό Διαγορίτη και γνώστη του μπάσκετ Κύριο Στάμο Καράβα, χωρίς τον οποίο τίποτα από όσα πετύχαμε αυτά τα χρόνια δεν θα ήταν εφικτό και θα ήθελα να του απευθύνω εκτός από τις ευχαριστίες μου και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε τις πολύωρες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων, σχετικά με το πως οραματιζόμαστε το μπάσκετ για πολλά ακόμη χρόνια .

Εύχομαι σε όλους υγεία, αγωνιστικές επιτυχίες, καλή τύχη στο επόμενο ΔΣ του Ερασιτέχνη Διαγόρα και καλή δύναμη στον διάδοχο μου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments