«Η Δύση πυροδότησε τον πόλεμο και στην Ουκρανία!»

0
Dodekanisos

Λάβρος κατά τις Δύσης ήταν στην τοποθέτηση που έκανε κατά την διάρκεια της 78ης Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο. Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «οι χώρες που προσπαθούν να παρασύρουν τη Λατινική Αμερική στη σύγκρουση στην Ουκρανία προμηθεύοντας όπλα, έχουν συνεισφέρει οι ίδιες στη δημιουργία της».

«Ζητήθηκε από τη Λατινική Αμερική να στείλει όπλα, να στείλει ανθρώπους στο πεδίο της μάχης. Ξέχασαν ότι οι χώρες μας έχουν προσβληθεί πολλές φορές από εκείνους που σήμερα μιλούν για καταπολέμηση των εισβολών. Έχουν ξεχάσει ότι ήταν το Ιράκ, η Συρία, ότι εισέβαλαν στη Λιβύη για το πετρέλαιο. Ξέχασαν ότι έπρεπε να προστατεύσουν την Παλαιστίνη για τους ίδιους λόγους που έδωσαν για την προστασία του Ζελένσκι».

«Έχουν ξεχάσει ότι έπρεπε να είχαν τελειώσει όλους τους πολέμους για να επιτύχουν τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Όμως βοήθησαν να ξεκινήσει ένας πόλεμος επειδή ήταν προς το συμφέρον της παγκόσμιας δύναμης στο Game of Thrones τους».
«Δεν έχουν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν άλλες χώρες και να τις προστατέψουν από πλημμύρες και τυφώνες, αλλά τα έχουν για να κάνουν τους Ρώσους και τους Ουκρανούς να σκοτωθούν μεταξύ τους», είπε επίσης ο πρόεδρος της Κολομβίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments