Αρχική Videos Η Δανία τερμάτισε τις οριζόντιες ενισχυτικές δόσεις για τους κάτω των 50...

Η Δανία τερμάτισε τις οριζόντιες ενισχυτικές δόσεις για τους κάτω των 50 ετών

0

H Δανία δεν προσφέρει αναμνηστικούς εμβολιασμούς για άτομα κάτω των 50 ετών όπως ανακοίνωσε η Υγειονομική Αρχή της χώρας. Σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας, σκοπός των εμβολίων είναι η πρόληψη σοβαρών ασθενειών, νοσηλείας και θανάτου.

«Ως εκ τούτου, σε άτομα που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο να αρρωστήσουν βαριά θα προσφερθεί αναμνηστικός εμβολιασμός», αναφέρει η δήλωση η οποία προσθέτει και τα ακόλουθα: «Τα άτομα ηλικίας κάτω των 50 ετών γενικά δεν διατρέχουν ιδιαίτερα υψηλότερο κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά από τον Covid-19. Επιπλέον, οι νεότεροι ηλικίας κάτω των 50 ετών προστατεύονται καλά από το να αρρωστήσουν σοβαρά από τον Covid-19, καθώς ένας πολύ μεγάλος αριθμός από αυτούς έχουν ήδη εμβολιαστεί και έχουν μολυνθεί προηγουμένως με τον Covid-19, και κατά συνέπεια υπάρχει καλή ανοσία σε αυτό το τμήμα του πληθυσμού. Είναι σημαντικό ο πληθυσμός να θυμάται επίσης τις οδηγίες για το πώς να αποτρέψει την εξάπλωση της λοίμωξης, συμπεριλαμβανομένης της παραμονής στο σπίτι σε περίπτωση ασθένειας, του συχνού αερισμού ή αερισμού, της κοινωνικής απόστασης, της καλής εθιμοτυπίας στον βήχα, της υγιεινής των χεριών και του καθαρισμού».

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, οι Δανοί κάτω των 50 ετών θα εμβολιάζονται μόνο εάν διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να νοσήσουν σοβαρά από τον κορωνοϊό. Αυτό περιλαμβάνει άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, άτομα που εργάζονται στον τομέα της υγείας και άτομα που εργάζονται με ηλικιωμένους. Υπενθυμίζουμε ότι η Δανία διέκοψε ήδη τα εμβόλια κορωνοϊου για σχεδόν όλους κάτω των 18 ετών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments